10 Yıl Önceki 'Sen'e Ne Derdin?

Keşke bu kadar zahmete gireceğine sigarayı bıraktırsaydın.

Evlenmeyen kadının erkek için sigara bırakacağı nerede görülmüş
hayır beni de sigaraya başlatacaktı
bende içmesini severim ama kokusundan nefret ederim
Canım yani biraz ilişki ilerlediğinde diyorum, evlilik şart mı?
İlginçmiş. .ss İçmesinden de nefret etmen lazım düşünsene 10 seneye sesi erkek gibi olur sigara içe içe.

Canım yani biraz ilişki ilerlediğinde diyorum, evlilik şart mı?
İlginçmiş. .ss İçmesinden de nefret etmen lazım düşünsene 10 seneye sesi erkek gibi olur sigara içe içe.
Yok valla kız çok güzel birisiydi, sonra ayrıldık aynı sınıftandık , neyse başkasına çok ama çok aşık oldum gibiydim
kızın sevgilisi çıktı o da son sene üniversitenin
dahası da yok dul bekar takılıyoruz

Bunu sevmedim işte öyle ayda yılda bir olmasın beyefendi
Aynen haklısın aslında hiç içmemem lazım ama çok müsait ortamda kaçıyor ipin ucu

şöföre söyle arabayı 20 yıl önceye çeksin
hazır geriye gidiyorken elinemi yapışır biraz daha gitsin
Kesinlikle neyse parası verelim
17 yıl filanda olur
Tam pişmanlık dediğim keşke keşke diyip kafa vurduğum anlarım o zamanlardı.

Sen güçlü çocuksun iradeni kontrol edebilirsin müsait ortam olsa bile eminim içmeden durabilirsin

O durumu ben de yaşadım kırk yılın başı yeni sayfa açmışım, birinden hoşlandım onun da çıktığı varmış. Kısacası yak yak yak olduk.

Kesinlikle neyse parası verelim
17 yıl filanda olur
Tam pişmanlık dediğim keşke keşke diyip kafa vurduğum anlarım o zamanlardı.
Makinenin kodunu yazan @XanTier'e ilet bunu.
10 senelik tasarlamış.

Sen güçlü çocuksun iradeni kontrol edebilirsin müsait ortam olsa bile eminim içmeden durabilirsin
En son geçen sene mayıs işte
Baya iradeliyim o konuda
hatta nefret ederim sigara içenden ama ne hikmetse oldu böyle şeyler
bundan sonra olmaz ama

Ama artık kızlar teklif edene kadar benden bi göz kırpması bile olmaz
Daha fazla uğraşamam kızlarla , seveceksek adam gibi sevelim dedik, onda da kızın sevgilisi çıktı
halbuki o kadar samimiydi ki benle anlatamam
Stajda vs hep birlikte, tüm yemekleri birlikte yerdik okulda, nasıl sevgilisi varmış anlamadım zaten

En son geçen sene mayıs işte
Baya iradeliyim o konuda
hatta nefret ederim sigara içenden ama ne hikmetse oldu böyle şeyler
bundan sonra olmaz ama

Budur ben sağlığın için diyorum paşam sonra bırakması zor oluyor benim abimde içiyor maalesef ve bırakamıyor bir ara çok güzel bıraktı ama boşanma falan oldu derken yeniden başladı bırakamıyor şimdi

Aaa ilginç o zaman seni kankası olarak görüyordu.

Allah Allah 14'ünde ne yaşamiş da (23-24müydü o? belki daha kucuktu?) öyle tasarlamiş

Çok haklısın abla sözümüz söz içmeyiz

Aaa ilginç o zaman seni kankası olarak görüyordu.
Batsın böyle kankalık
Ne bileyim sürekli gözümün içine bakıyor, bi yere gideceği zaman bana soruyor gideyim mi diye
baya baya 1 sene bakıştık işte

Ama işin neticesini kızın kankasından öğrendim bana dedi ki ; sen eğer teklif etseydin kabul edecekti o da seni beklemekten sıkıldı dedi
tabii ben şook 😱 Ben iptal 😱

Allah Allah 14'ünde ne yaşamiş da (23-24müydü o? belki daha kucuktu?) öyle tasarlamiş
1994 doğumlu 23 oluyor.
Beceriksiz kod yazma kapasitesi bu kadarmış demek ki.
@XanTier

Sen de parça parça anlatıyon en başından deseydin ya bunu kanka teorim çöktü.
İnsan bazen tutuk kalıyor işte, ben de 1 sene beklemiştim.

Ergenlik aşkı için yazmiştir

O zamann ders çıkaralım beklemek iyi birşey değil, bazen ilk görüşte söylemek gerekiyormuş

Ergenlik aşkı için yazmiştir
Ama Forumdash 17 sene de çok be, daha 2000. Bayağı eski, o zamanki sene gidip söylesen 17 senede zaten unutursun, dikkate almazsın bile.

O zamann ders çıkaralım beklemek iyi birşey değil, bazen ilk görüşte söylemek gerekiyormuş
Bir arkadaşım 1 hafta içinde söylemişti tüm sosyal medyadan, wp'den falan engellemiş, yüzüne bakmadı bir daha.