10 Temmuz 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Kocamın Ailesi zirveyi almış.Tebrikler

Çarkıfelek düşmüş Mali yükselmiş

Güldür Güldür iyi oranlarla sezon finali yapmış

Show da 2 kategoride 1. yalnız not düşelim.

FOX'taki Kocamin Ailesi birinci olmus. Tebrikler.

ATV'deki Hava Durumu Nihat Hatipoglu sayesinde ucmus.

@denizz19 Güllerin Savaşı'nın tekrarı kötü gitmiş bu arada ne düşünüyorsun?

Düşündüğüm tek şey Salı günü 5 ve üzeri alacağı.
Tekrarın aldığı kötü sonuç beni üzdü açıkçası. Ama dizi gerçekten akıyor yani tutmazsa çok üzülürüm. İnşallah diğer tekrarlar iyi gider.

Tekrarın aldığı kötü sonuç beni üzdü açıkçası. Ama dizi gerçekten akıyor yani tutmazsa çok üzülürüm. İnşallah diğer tekrarlar iyi gider.
Gecenin 11'inde yayınlanıyor ne bekliyorsun ki? Hem Karagül 14 reyting alan dizi tekrarı 4-5 arası alıyordu.

Gecenin 11'inde yayınlanıyor ne bekliyorsun ki? Hem Karagül 14 reyting alan dizi tekrarı 4-5 arası alıyordu.
Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler ve Güzel Köylü'nin gecenin 11'inde yayınlanan tekrarları ilk 10'a girebiliyor. Ama Güllerin Savaşı'nın tekrarı totalde 53., ab'de 24. olmuş. Kötü sonuç bence.

Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler ve Güzel Köylü'nin gecenin 11'inde yayınlanan tekrarları ilk 10'a girebiliyor. Ama Güllerin Savaşı'nın tekrarı totalde 53., ab'de 24. olmuş. Kötü sonuç bence.
Aradaki fark biri drama diğerleri ne olduğunu bilmiyorum ama drama olmadığı kesin.

Aradaki fark biri drama diğerleri ne olduğunu bilmiyorum ama drama olmadığı kesin.
İşte sıkıntı da burada diğerleri komedi.
İnşallah böyle güzel bir drama dizisi yazın yayınlanıyor diye harcanmaz.