ABC1 kılpayı.Show da 2 kategoride 1. yalnız not düşelim.
O fazladan 1 kuşak reklamı girmeyeceklerdi.ABC1 kılpayı.
Tam zamanında sezon finali yaptılar.O fazladan 1 kuşak reklamı girmeyeceklerdi.
(Bu da klişe oldu)
Antisi yok demek ki işte ne güzel Kanal D 1.olunca biz neler çekiyoruz.
Bence de. Tabi sen başka amaçla oynuyorsun.Tam zamanında sezon finali yaptılar.
Sizi etiketlediğim mesaj yaptı 2 sayfa.Bence de. Tabi sen başka amaçla oynuyorsun.Mobildeyim 2 sayfa oldu mu?
Düşündüğüm tek şey Salı günü 5 ve üzeri alacağı.@denizz19 Güllerin Savaşı'nın tekrarı kötü gitmiş bu arada ne düşünüyorsun?
Tekrarın aldığı kötü sonuç beni üzdü açıkçası. Ama dizi gerçekten akıyor yani tutmazsa çok üzülürüm. İnşallah diğer tekrarlar iyi gider.Düşündüğüm tek şey Salı günü 5 ve üzeri alacağı.
Gecenin 11'inde yayınlanıyor ne bekliyorsun ki? Hem Karagül 14 reyting alan dizi tekrarı 4-5 arası alıyordu.Tekrarın aldığı kötü sonuç beni üzdü açıkçası. Ama dizi gerçekten akıyor yani tutmazsa çok üzülürüm. İnşallah diğer tekrarlar iyi gider.
Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler ve Güzel Köylü'nin gecenin 11'inde yayınlanan tekrarları ilk 10'a girebiliyor. Ama Güllerin Savaşı'nın tekrarı totalde 53., ab'de 24. olmuş. Kötü sonuç bence.Gecenin 11'inde yayınlanıyor ne bekliyorsun ki? Hem Karagül 14 reyting alan dizi tekrarı 4-5 arası alıyordu.
Aradaki fark biri drama diğerleri ne olduğunu bilmiyorum ama drama olmadığı kesin.Ulan İstanbul, Kaçak Gelinler ve Güzel Köylü'nin gecenin 11'inde yayınlanan tekrarları ilk 10'a girebiliyor. Ama Güllerin Savaşı'nın tekrarı totalde 53., ab'de 24. olmuş. Kötü sonuç bence.
İşte sıkıntı da burada diğerleri komedi.Aradaki fark biri drama diğerleri ne olduğunu bilmiyorum ama drama olmadığı kesin.
Korkma sen arkasında Deniz var dizinin.İşte sıkıntı da burada diğerleri komedi.İnşallah böyle güzel bir drama dizisi yazın yayınlanıyor diye harcanmaz.
Sevdaluk'un arkasında da durabilseydin keşke.Korkma sen arkasında Deniz var dizinin.
Durmasaydım 20 bölüm gidebilir miydi?Sevdaluk'un arkasında da durabilseydin keşke.()
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?