10 Temmuz 2012 Salı Reyting Sonuçları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,775
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Son düzenleme:
Atv Bir Şarkısın Sen in tekrarıyla zirvede
A/B de Yalan Dünya tekrarıyla zirvede
Sudan Bıkmış Balıklar beklediğimden çok çok iyi gitmiş
En iyi gündüz kuşağı Kanal D ve Show 'da

Sudan Bikmis Baliklar basarili sayabilecek bir baslangiç yapmis. Sosyal medyada dizi çok sevilmis ve gelecek haftalarda daha da yükselecegini düsünüyorum.

Sudan Bikmis Baliklar total'de 2.7 , ab'de 2.1 reytingle baslamis cok iyi , ama bence Hayatimin Rolu daha iyi.

Kreys ben iki diziye'de baktim , ikisinide cok begendim ve onlari izleyecegim , ama dedigin gibi total'de daha iyi gider , ama ab'de Hayatimin Rolu bin basar , ama ben total'e bakiyorum birisi 2.7 , digeri 2.2 cok'ta fark yok , ab'de oyle ama biri total , digeri ab dizisi yani her ikiside cok basarili/

Kreys ben iki diziye'de baktim , ikisinide cok begendim ve onlari izleyecegim , ama dedigin gibi total'de daha iyi gider , ama ab'de Hayatimin Rolu bin basar , ama ben total'e bakiyorum birisi 2.7 , digeri 2.2 cok'ta fark yok , ab'de oyle ama biri total , digeri ab dizisi yani her ikiside cok basarili/

sudan bıkmıs balıklar 4 ü geçicek totalde bak gör özeti 2.5 alicak haftaya :)

Bende cok istiyorum , ama bence Hayatimin Rolu daha iyi , total'de Sudan Bikmis Baliklar , ab'de Hayatimin Rolu.

ahahah :d Sudan Çıkmış Balıklar da 10. olmuş. :d Ee tamam Pazartesi ve Salı'ya da baktım istediğiniz oldu mu? :d İki günde de Star hayal kırıklığı. :d Bir de kendiniz söylediniz bak diye. Yoksa görmeyecektim. :d

Son düzenleme:
ahahah :d Sudan Çıkmış Balıklar da 10. olmuş. :d Ee tamam Pazartesi ve Salı'ya da baktım istediğiniz oldu mu? :d İki günde de Star hayal kırıklığı. :d

haftaya iki grupda özetiyle birlikte ilk 10da totalde kesin idda varmısın ? dizi izlesen mükemmeligini görürsün 5 reytingi geçer çok rahat

- - - Ekleme - - -

20:00 - 21:00 ortalama ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt‬ ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting‬ 'leri; 1) STAR: 1.86 , 2) KANALD: 1.85 , 3) SHOW: 1.8 , 4) ATV: 1.72 , 5) KANAL7: 1.61

1:00 - 22:00 ortalama ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt‬ ‪<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting‬ 'leri; 1) ATV: 3.85 , 2) STAR: 2.96 , 3) KANALD: 2.25 , 4) SHOW: 1.98 , 5) KANAL7: 1.48

saatlik oranlar iddaya varım bu dizi birinciligi alicak çok yakında

Araf Zamani'nin yükselisi de dikkat çekmis durumda.

Sudan Çıkmış Balıklar iyi başlamış ama bu rakamlar aldatıcı olabilir. Karşısında dizi tekrarından başka bir şey yok. Böyle giderse iyi olmaz dizi için ama ben yükseleceğini düşünüyorum...

Sudan Çıkmış Balıklar iyi başlamış ama bu rakamlar aldatıcı olabilir. Karşısında dizi tekrarından başka bir şey yok. Böyle giderse iyi olmaz dizi için ama ben yükseleceğini düşünüyorum...

herkez sudan çıkmış balık diyor ya :d

sudan bıkmış balık adminim :)