10 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 31.3%
  • Galatasaray - Adana Demirspor Maçı (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Kim Miyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Pis Yedili - Özel (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Firar (Star)

• Tek Başımıza - Final (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Başrolde Aşk (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Kullanılan toplam oy
    16
stv deki diziler atv ve starla yarışıyo reyting olarak ayrıca sıkıcılık kişiye göre değişir

Burada AGB'yi yada SBT'yi tartismanin yersiz oldugunu dusunuyorum. Sonucta birtanesi, sahtekarlik yapmak iddeasi ile haklari elinden alindi, digeri ise yetkili kurumca kabul edilmiyor. TNS gelene kadarda kim hakli kim haksiz bilemiyecegiz, belkide SBT, TNS ile hemen hemen ayni oranlari olcecek, yada taban tabana zit olacaklar? Bana SBT reytingleri cokta anormal gelmiyor, o nedenle takip ediyorum, fakat inandirici gelmiyorsa takip etmezsiniz olur biter. Belkide SBT'yi dogru bulmayanlar hakli, bekleyip gorecegiz

Firar'in reytingleri STAR için çok da kötü degil aslinda, fakat dizinin sezon sonunu görmesi bence imkansiz.

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 610"]
[TR]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 41, bgcolor: transparent"]13[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 339, bgcolor: transparent"]BENİ AFFET[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 79, bgcolor: transparent"]SHOW TV[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl65, width: 58, bgcolor: transparent"]00:51:50[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 50, bgcolor: transparent"]4,58[/TD]
[TD="class: cms_table_cms_table_xl64, width: 43, bgcolor: transparent"]12,9[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ve unut beni ile deniz yıldızı gündüz kuşağının en iyileri

FOCUS Filmi tebrik etmek lazim.. Unutma Beni, Deniz Yildizi ve Beni Affet dizileri saatlerine göre çok iyi reytingler aliyorlar..

bu sene ne oldu bilmiyorum başarılı dizi sayısı az başarılı olanlarında reytingleri azaldı...