10 Ocak 2012 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 5 31.3%
  • Galatasaray - Adana Demirspor Maçı (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Kim Miyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 12.5%
  • Pis Yedili - Özel (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Firar (Star)

• Tek Başımıza - Final (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Başrolde Aşk (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kurtlar Vadisi Pusu - Tekrar (Beyaz TV)

• Kullanılan toplam oy
    16

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi ? Galatasaray - Adana Demirspor maçı mı ?

Sonuçlar belli oldu...

Son düzenleme:
Galatasaray - Adana Demirspor Maçı ve Kurtlar Vadisinin tekrarını izledim...

Ankete Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarı da eklenmeli...

Kurtlar Vadisi Pusu'da ankete eklendi.

GS - Adana maçı ve Pis Yedili'yi izledim

Az önce 5 dakikada Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin tamamını izledim,önemli bir gelişme olmadığını gördüm. Hem yavaşlayan senaryo hem de maç nedeniyle ÖBGZ'nin 3-4 reyting düşeceğini düşünüyorum, bir keresinde 14'leri görmüştü yanılmıyorsam, yine öyle olabilir.

Maç 7-9 reyting alır herhalde.

Tahmin ettiğim gibi 2-3 reytinglik kayıp var, düşük reytinglere geri döndük.

Maç beklentimin altında.

Maç berbat gitmis öyle bir geçer zamanki totalde ne olmus öle 20 di senaryo sikintisi basladi canlar çalmaya basliyor tnsde bu dizisi dahada düsecektir tns en çok dogus grubu istiyor açiklamalarida çok hakli a/b total shareleri resmi sirkete göre reklam aliyoruz eskiye hitap reytinglere göre reklam aliyor diziler ama eskidede olsa öyle bir geçer zamankinin düsmesi çok normal vasat değil ama her bölümde biri agliyor olmaz böle

Totalde 20'den uzaklaşalı epey olmuştu aslında, A/B'de 20 idi 2 haftadır.

ÖGZBK yavas yavas düsmeye basladi gecen sezon 25 reyting alan dizi Total de 15 reytinge düstü AB de 18 reyting almis bence bunda macin hic etkisi yok cünkü onun yerinede pis yedili yoktu, senaristler acil birseyler üretmeli.

Arka Sokaklarin tekrari, Pis yedili nin özel bölümü ve kim milyoner olmak ister cok basarili.

Kurtlar Vadisi nin Kanal 7 deki 6-7 senelik bölümleri hala 2 reyting aliyor o zaman beyaz tv dekiler 3-4 reytingin altinda degildir.

haci her bölümde biri agliyor yalanmi düsüs kesinlikle ona bagliom ama maç nasi az izlendi demekki dizi tutkunlari dizilerini hayatta birakmiyor

Açıkçası kim ağlıyor pek dikkat etmedim ama dram dizilerinde bu sürekli olur, beni rahatsız eden o değil, ben aksiyonu az buluyorum, duygu yoğun oluyor ama aksiyonla desteklenmeyince özellikle erkek izleyici sıkılıyor sanırım, bu bölümde de olay yoktu pek.

AGB'deki 25 ile SBT'deki15'i karşılaştırmak doğru olmayabilir, dizi AGB'de 25 alırken SBT'de de 25 aldığını sanmıyorum. Aslında çok 25'lerde dolaşmadı, 22-23'tü sanırım geçen sezon. Ama önemli bir düşüş olduğu muhakkak tabi. Dizinin sorunu bölümlerin eskisine göre kötü olmasından ziyade yavaş akması, hikaye yazılırken zorlanıldığı belli.

Obgzye baktim biraz. Kim ne yapiyor falan haberdar oldum , kapadim. Diziden koptum resmen. Reklamlarla birlikte cok uzun oluyor.
Geceye dogru Ninja warrior kadinlar etabi vardi. Acayip komedi oluyor. Siralamada bile ortada yer almis.
Mac sanirim sonuclari cok etkilememis. Bayanlar kumandaya hakim cikmis gibi gozukuyor..

Klasik bir Salı tablosu. Firar'ın boşluğa rağmen gerilerde olması dikkat çekici. Maç fazla izlenmemiş Galatasaraylılar dışındakilere maça pek ilgi göstermemiş anlaşılan.

Salı gününe daha fazla alternatif proje lazım. Şu an belki de en boş gün içerik olarak...

arkdaşlar ÖGZBK geçen hafta yayınlanmadı. bir hafta yayınlanmayan her dizi ertesi hafta düşer.. bence normal bir sonuç. tabi SBT reytinglerinde tüm drama dizileri düşük çıkıyor. komedi ve çocuklara yönelik diziler yukarda çıkıyor. birde fox tv agb ye göre yukarı çıkıyor.. mesela iffet mesela fgsn . ÖGZBK .. muhteşem yuzyıl agb ye göre 2-3 puan düşük çıkıyor..

kardes neden hala agb ile kiyasliyorsunuz anlamiyorum bu sirketin 1100 denegi sahte cikti, adamlar resmen reytinglerle oynamis.

Bende basta bir hata yaptim ve agb deki 25 reytingi yazdim ama sbt dede en az 23 reyting aliyordu bu dizi