10 Nisan 2014 Perşembe Reyting Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,436
Puanı
1,061
10 Nisan 2014 Perşembe günü reyting yorumlarını bu konuda yapabilirsiniz.

Bu bölümdeki mesajlarınız mesaj sayınıza etki etmeyecektir. Bu akşam ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu, Aramizda Kalsın, Zengin Kız Fakir Oğlan, Kardeş Payı, Umutsuz Ev Kadınları ve Çalıkuşu dizi yorumlarınızı dizilerin yorum konusuna, Arkadaşım Hoşgeldin ve Güldür Güldür programlarının ise programın haber konusuna yapmanızı dileriz.

Bugün TV'de Ne Var? tıklayın.

İyi yorumlar, keyifli bir akşam dileriz.

Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi KURTLAR VADİSİ özet bölümüyle ekranlarda
Yeni Bölüm bekleniyor..

Arkadaşım Hoşgeldin oranlarını yükseltir umarım.. :)

Umutsuz Ev Kadınları Total'de geçen hafta 3.59 reyting alarak 13.sırada yer almıştı, AB'de ise 2.95 reytingle 12.sırada yer almıştı. 😀 Umarım bu hafta da oranlarını korur dizim. 😳

ak dan yine zirve bekliyorum bu akşam nişan var çok komik olacak :D

Çalıkuşu nu aslında seviyorum ama son haftalarda dizinin%80 ni çok durgun geçiyor heyecan da ayrıca yok denecek kadar az ondan dolayı sevdiğim projelerden olan Boynu Bükükler de gününden olduğu için Kanal D ye baya kızgınım😡
Aramızda Kalsın a geçmeye düşünüyorum:)
Aramızda Kalsın nın da gününden atılacagı için çok üzgünüm:(

Çalıkuşu nu aslında seviyorum ama son haftalarda dizinin%80 ni çok durgun geçiyor heyecan da ayrıca yok denecek kadar az ondan dolayı sevdiğim projelerden olan Boynu Bükükler de gününden olduğu için Kanal D ye baya kızgınım😡
Aramızda Kalsın a geçmeye düşünüyorum:)
Aramızda Kalsın nın da gününden atılacagı için çok üzgünüm:(
Aramızda Kalsın gün değiştirmiyor. O konu şaka konusuydu. :)

Umutsuz Ev Kadınları bugün daha da geç bitecek. Geç bitmesi iyi olacak, reytingleri toplarız belki daha da. 😀 (Bu bölüm çok heyecanlı olacak, artık orjinaline göre son sezona girdik)

1. Yeni Bölüm tam anlamıyla 21:31'de FOX'ta başlayacak! :Z

Güzel ilerliyor bölüm. :)

Özge Özpirinçci'yi görünce yine duygulandım.. Özledim be.. :T

melekler-korusun.jpg

FOX'un parlayan işlerinden Umutsuz Ev Kadınları, 22:00'de reklamlara girdi (Daha 1.Yeni Bölüm bitmedi :Z)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...