10 Mart 2018 Cumartesi Reyting Sonuçları

Adı Zehra nasıl kitledi Tolgshow'u ya.

NTC ile kimyamız tutuyor ama bir türlü istediğim projeyi yapamadılar.. Hepsi atv'ye gitti.

Survivor düşük gitmiş ama bugün çift haneli rakamı görür.

Adı Zehra şu an iyi, Tolg Show'u başka güne atıp 12'ye kadar uzarsa daha iyi olabilir.

Gülizar ve Bahtiyar Ölmaz final yaparlar birkaç haftaya.

Gülizar iki ileri bir geri gidiyor. Bölüm de hareketliydi üzüldüm düşmesine. Bu dizinin en büyük şanssızlığı değer bilmeyen bir kanalda olması. Fragmanlar geç çıkıyor, az yayınlanıyor, tekrarlara rastlamak zaten mucize. Örneğin Pazar 15.00'te yayınlanan tekrarları haftalardır çok iyi gitmesine rağmen geçen hafta yayınlamadı, sadece salı gecesi 12'de bir tekrar verildi. Doğal olarak izleyici de önceki bölümü izleyemediği için buna bakamadı. İnşallah 13 bölümü tamamlayıp düzgün bir final yapar.

Kalbimdeki Deniz izleyicisinin ahı nasıl tuttuysa Adı Zehra iki haftadır düşüyor. Biraz daha düşerse FOX'un aklı başına gelir belki. Tolgshow da toparlanmaya başlamış ama zırt pırt saati değişmese daha üst sıralarda olabilirdi.

Star'ım hem prime-time'da hem gündüz kuşağında şov yapmış. Kaliteli kanalın hali bir başka oluyor.

20JET SOSYETE (TKR)STAR TV16:27:2918:45:001.9012.01
24UFAK TEFEK CINAYETLER (TKR)STAR TV13:36:1116:27:081.4311.28

Yok artik, şaka yapıyorsun herhalde. Kanal D neredeyse 7-24 bu dizinin tekrarını veriyor. Her pazar 15.00, her pazartesi 23.30 tekrarı garanti var. Hafta içi ful tekrarı verildi zaten gündüz. Salı 12'de, cuma 01.45'te verilmiş. Star TV haftalık dizilerini 1 en fazla 1 tekrar verirken bu çok iyi rakam. Fragmanların geç verilmesi de Kanal D'nin suçu değil, ne zaman onların eline geçiyor. O zaman fragman yayınlanıyor, tüm kanallar için böyle bu.

Fragmanların geç gelmesi konusunda bir şey demiyorum sonuçta bölümü ucu ucuna yetiştiriyorlar. Ama tekrar konusunda katılmıyorum, sonuçta hafta içi gecenin köründe yayınlanan tekrarın yeni bölüme etkisi olmaz. Kaldı ki pazartesi tekrarları da her hafta olmuyor. Aksine Pazar 15.00 gibi daha müsait bir saatte insanların denk gelip izleme ve sonraki bölümü izlemeye karar verme ihtimali çok daha yüksek. Zaten son iki haftadır AB'de 25. olmuştu.

Tekrarların yeni bölüme etkisi çok fazla, sen de biliyorsun. Mesela Jet Sosyete ve UTC'nin geçen haftaki gündüz tekrarları çok iyi gitmişti ve ikisi de yükseldi. Bu hafta da iyi gitti, büyük ihtimalle yine yükselecek. Ayrıca Star'ın tüm dizileri gayet iyi izleniyorken 10 tane tekrara ihtiyacı yok ama Gülizar'ın durumu muallakta olduğu için biraz daha üzerine titrenilmesi lazım.

Bende ne zaman Kanal D'yi açsam Gülizarın tekrarlarını görüyorum ne ilginç

Vallahi sektörün tüm isimleri 7-8 bölüm boyunca kıpıldamayan dizide arıyor suçu. Demek ki izleyiciyi çekemedi, ilk 2-3 bölüm tekrarı aşırı verildi biliyorsun. Geçen hafta da hafta içi ful verdi, hafta sonu bir tekrarı, hafta içi gece de 2 tekrarı verdi. Daha yapabileceği bir şey yok bu konuda.

Survivor bugünden sonra yükselebilir bakalım ne olacak