10 Mart 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

ya ya haklısın yoldan geçenleri aldıkları için dünyada 400 milyon izleyicisi aştı
He ya he aştı iddanizla kaliyorsunuz ayrica ben izleyicisi yok dedim mi? Allah allah kkoseme netten oyuncuu arayan bendim dimi kahretsin.... starlık mevzusunuda artik tartismayacagim cok merak ediyorsan yapimcilarada sorarsin sirasiyla sordugun kisiler tuba halit kenan diyerek sonnrasinda kivancida eklediginde oyle bakakalirsin

köseme oyuncu aranmasıyla ne alakası var her dizi için aranıyor şimdiden kenanın dizisine aramaya başladılar bile ayrıca olması gereken de bu abd de avrupada kimseye rol verilmez gelip aday olunur role
)) kösem gibi dev bir diziye her bölüm en az 20 sahne oyuncusu yer alıyor figuranları saynmiyim bile

aştık tabisi de al tek tek reyting tabloları senin gibi boşa konuşmayız
)
https://fav10.net/forum/threads/alem-buysa-kral-muhteşem-yüzyıl.187847/

ayrıca sormama gerek yok ben rakamlara bakarım tubanın başrol ücreti 17 bölümlük başrol aras bulut iynemliyle aynı reklamdan aldığı ücret 1 yıllık başrol bile olmayan elçine denk rakamlar ne derse o
))

Yazık ya valla rakamlara bakıyormus e sen bakmaya devam et 123456789101112 ne değişti zaten yazacak bisi bulamadiginda konuyu saptiriyorsun elinde bi muhtesem yuzyil var 1000 defa ayni seyleri soylehip duruyorsun rakamlara bakiyorsun ya hani bakbakalim elcin vs vs vs nin kac projesi var sonra gel konuş hadi canımm bu konuda burada kapanmistirr nokta ama sunu unutma bilgisayarda 0 ve 1 den olusur yanni rakam 0 ve 1 in hic bir anlamini gormuyoruz
😛

her devrin starı olan vardır belli devrin starı olan vardır tuba 2009-2011 arası stardı şimdi sıradan biri gülüm rakamlar demem hep aynı şeyse kusura bakma öznel bakamıyorum olaylara senin gibi
neyse bu mesajını bekliyidim hadi ben dizi izlemeye gidiyim @sokak sanati htgawm izle yorum at

Starların devri kapanmaz oznl mi bakamiyorsun hehe yedim bende ben hicbir oyuncuya karsi asallayici bir kelime kullanmam kim neredeyse ona hakkını verrim rahat ol nese iyi izlemeler

Muhteşem Yüzyıl Kösem iyi gitmiş, AB grubunda böyle gittiği müddetçe sorun olmaz