10 Mart 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 18.5%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 2 7.4%
  • İffet (Star)

• Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 2 7.4%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 3 11.1%
  • Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Sonuçlar belli oldu.

Adım adım finale yaklaşan Yetenek Sizsiniz Türkiye yine iki grupta da zirvenin sahibi oldu.

Son haftalardaki çıkışıyla yeniden dikkatleri üzerine çeken Lale Devri, bu hafta iki grupta da ikinci olmayı başardı.

STV'nin sürpriz işi Şefkat Tepe totalde yine üçüncü olarak kanalını güldürmeye devam etti.

Yahşi Cazibe, geçen sezonki performansından uzak olsa da aldığı oranlarla ATV'nin ortalamasının üzerinde yer almayı başarıyor. Dizi bu hafta da üst sıralarda yer aldı.

İffet, bu hafta özellikle A/B'de çıkışa geçerek 4. sıranın sahibi oldu.

Kanal D'de Kazanmak İçin Bir Dakika üst sıralarda yer alırken Keşanlı Ali Destanı ilk 20'ye dahi giremeyerek bir kez daha hayal kırıklığı yarattı. Düşük reytinglere fazla tahammülü olmayan Kanal D'nin Keşanlı Ali Destanı ile ilgili olarak nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Son düzenleme:
kanal d dekı fılme bakacam.. Bırazda yahsı cazıbeye baktım.

Lale Devri reytingini yükseltecek bu hafta bence çünkü evdekiler reklam girince bile kanalı değiştirmiyor

Keşanlı Ali Destanı dizisini izliyorum.

Her Cumartesi olduğu gibi Şefkat Tepe'yi izledim. Yine güzel bir bölümdü, kusurları dışında.

Survivor başlayınca, Şefkat Tepe ve Lale Devri zirveyi paylaşabilir.
Bakacağız artık.

yetenek sizsinizi izledim süperdi süper yarında inanılmaz gösteriler var.bakın halit incedemir diye bi adam var sadece izleyin diyorum hayatımda böyle bir şov görmedim resmen inanılmaz bakın izleyin pişman olmassınız süper süper ağzınız açık kalacak

yetenek sızsınızden ne zaman kurtuluyoruz ınsallah
bıtmedımı hala..

yetenek sızsınızden ne zaman kurtuluyoruz ınsallah
bıtmedımı hala..

pazartesi bitiyo ama yarı finaller muhteşem.halit incedemir diye bi adam var yarı final gösterisini izle ağzın açık kalacak süper

iffeti izledim şimdide 1 erkek 1 kadına bakıyorum iffet muhteşem bir bölümdü hele bölüm sonu harikaydı acaba iffet cemilden şikayetçi olucakmı gelecek haftayı iple çekiyorum

Iffet ve biraz Yetenek Sizsiniz Turkiyeyi izledim.. Iffet cok guzeldi, ozellikle son sahneyi cok begendim ve cok heyecanli yerde bitti. Umarim dizi bu hafta reytinglerde yukselir..

Lale Devri'ni izledim geçen haftada olduğu gibi bu haftada 8 reytingi görür , Toprak artık en doğru olanı yaptı Çınarla ilişkisini tamamen bitirdi bu bölümü çok sevdim
Yeşim çok ön plandaydı Yeşimin kurnazlıklarına bayılıyorum inşallah Çınar Yeşim'in yalanlarını öğrenmez çünkü diziye heyacanı o katıyo...

reklamlardan arta kalan vakitte lale devri izledim

keşanlı ali destanı

Tahminim Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da 1.olur.

Lale Devri oranlarını yükselterek 3.olur, Şefkat Tepe yine üst sıralarda olur.

Keşanlı Ali Destanı iyi gitmeyerek ilk 20 de yer alacaktır.

Yahşi Cazibe iki grupta da ilk 10'a girer. İffet fazla bir değişiklik yaşamaz.

Keşanlı Ali Destanı izledim ama 2 reytinge dusebilir.

ben ab grubunda iffet ve 1 erkek 1 kadından süpriz yapmalarını bekliyorum