10 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Geçen haftaya göre kim düştü, kim yükseldi ?[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]TOTAL[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Düşenler
[/TD]
[TD="align: center"]Yükselenler
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Yetenek Sizsiniz Türkiye
Ben Bilmem Eşim Bilir
Lale Devri
Şefkat Tepe
Alev Alev
Alemin Kıralı
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD="align: center"]A/B[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Düşenler
[/TD]
[TD="align: center"]Yükselenler
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Yetenek Sizsiniz Türkiye
Alev Alev
Şefkat Tepe
Alemin Kıralı
[/TD]
[TD="align: center"]Ben Bilmem Eşim Bilir
Lale Devri
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kremin tekrarı karadayının tekrarını daha erken olmasına rağmen geçmiş.
alev alev de artık konu tamamen açıldı bundan sonra fazla yukselmez . lale devrine yer gokten takviye ise yaramış onlar gidince durum ne olacak acaba acunla bebb kafa kafaya ama ahım şahım bir sonuç yok

lale devrinin yükselme nedeni yer gök aşk tavsiyesi değil fragmanda toprak ve çınar bir araya geliyor gibi gösterdiler ondan yükseldi diye düşünüyorum

Karşılaştırmalı Reyting Tablosu ve Günün Yorumu 3. Mesaja Eklendi

yeteneksizsiniz farkı dahada açacak

süper bır bolum bızlerı beklıo

rahat ol sen esımbılır reklamsız gıttıgı halde gecemıor acunla basa çıkamaz ..
İzlemiyorsan reklamsız olduğunu nasıl anladın? Kaç kere söyledik Acunla aynı sistemde gidiyor BBEB.

Acun 30 dakika geç böldüğü için şu an zirvede bunu da unutma.

BBEB`in yaptığı tercih ki, bu tercihi Acun da yapıyor. Acunun artı olarak yaptığı üçkağıtçılık sadece

bbeb reklamsız anca bu kadar reklam olsa şefkat tepeyi geçemez

İzlemiyorsan reklamsız olduğunu nasıl anladın? Kaç kere söyledik Acunla aynı sistemde gidiyor BBEB.

Acun 30 dakika geç böldüğü için şu an zirvede bunu da unutma.

nıe aynanda gırmıo basta verıo reklamı sonra arada reklam vermıo neden ? bırde reklamdan sonra 5 reytıng yukselen bır yeteneksızsınız var sbt de gecemez tnsdede dedım ıkı olcum sırketındede gecememıs .

bbeb reklamsız anca bu kadar reklam olsa şefkat tepeyi geçemez
Reklamsız değil. Acunla aynı reklam düzeninde. Ayrıca reklamlar kanalların kendi isteğile verilmiş bir şey. Acun da 30 dakika geç bölüyor. Reklam tercih meselesi, ama Acununki üçkağıtşılık

Ben geçti demedim zaten. Sen daha da açacak arayı dedin. Ben de ara açılmak yerine kapanıyor diyorum her hafta

dikkat ettiniz mi şefkat tepe bitince bbeb yükseliyor şefkat tepe 11 de falan bitse yükselemez

dikkat ettiniz mi şefkat tepe bitince bbeb yükseliyor şefkat tepe 11 de falan bitse yükselemez
Alakası yok. Daha pnce söylediğim gibi. BBEB 21.00 ya da 21.30 gibi saatlerde yükseliyor. Cumartesi olsun, Pazar olsun ya da hafta içi her hangi bir gün. Çünkü, asıl heyecanlı oyunlar o saatte başlıyor

Alakası yok. Daha pnce söylediğim gibi. BBEB 21.00 ya da 21.30 gibi saatlerde yükseliyor. Cumartesi olsun, Pazar olsun ya da hafta içi her hangi bir gün. Çünkü, asıl heyecanlı oyunlar o saatte başlıyor

Katılıyorum, Şefkat Tepe'nin olmaması BBEB'i elbette rahatlatıyordur ama kendi belli saatlerden sonra açılıyor, pazar da böyle, bayramda da böyleydi...

Bu arada Şefkat Tepe 23:00'de bitseydi daha düşük reyting alabilirdi, almayabilirdi de tabi, denemeleri lazım...

ben bilmem eşim bilir 125 dakika reklamsız yayınlanmış

ben bilmem eşim bilir 125 dakika reklamsız yayınlanmış

21:00-22:00 arasında reklam almıyor, sanal reklamlarla geçiştiriyor.

Diğer programlardan biraz daha avantajlı olduğu doğru reyting açısından...

Ama kazanç bakımından bir kayıp yok galiba, iç yapım ve ucuz...

Arkadaşlar BBEB`in reklamını neden kafanıza takıyorsunuz ki? BBEB Kanal D`nin kendi yapımı. D Production. Yapımcıya para yetiştirmek zorunda değil. Neden sık-sık reklam versin ki. Böyle daha fazla akr ediyordur.

Reklam kanalın kendi tercihi. Reytingi de kendi tercihinin sonucu

Alev Alev yükselmis, bekliyordum..

Lale 2 grupta da geçmiş Alev'i. Emir'in tekrarı 2 almış. 😎