10 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Endgame diyorum 2.olmuş ne bekliyosa iyi işte

İki de bir çok düştü çok düştü diyon abartıları sevmiyom hiç

İki de bir çok düştü çok düştü diyon abartıları sevmiyom hiç

Sevmemeye devam edebilirsin, ben de yazmaya devam ederim, güzel bir ikili oluruz.

Biri sevsin diye mesaj yazmıyorum sonuçta, neyse işimize dönelim, hala uzatıyoruz...

hadi gelsn artık şu reytıngler,bu arada arkadaşlar ben reyting snçları tv haberleri bólümüne konu açamıyorum,neden oluyor bu,bir fikriniz war mi?

Abartıyı sevmiyorum bbeb den 10 reyting mi bekliyodun öbgzk yle kafa kafaya

- - - Ekleme - - -

Vhp editörlerin onayından geçiyo konular ondan

hadi gelsn artık şu reytıngler,bu arada arkadaşlar ben reyting snçları tv haberleri bólümüne konu açamıyorum,neden oluyor bu,bir fikriniz war mi?

Eğer bugün 5 konu açtıysan limitini doldurmuşsundur. Her bölüme en fazla 5 konu açılabiliyor bir günde.

Abartıyı sevmiyorum bbeb den 10 reyting mi bekliyodun öbgzk yle kafa kafaya

- - - Ekleme - - -

Vhp editörlerin onayından geçiyo konular ondan

Gecen haftaya kadar böyle bişey yoktu,istediğm yere istediğm knuyu açıyordum,ama şmdi açamıyorum,yeni mi geldi bu kural ?

Eğer bugün 5 konu açtıysan limitini doldurmuşsundur. Her bölüme en fazla 5 konu açılabiliyor bir günde.

hayır yanlış anladın,hiç konu açamıyorum ! bir tane açsm dua etcem
ceza mi aldım acaba !

- - - Ekleme - - -

lale devri 3.olmuş gayet güzel oran,yeterli.

Şefkat 5 i geçmiş güzel

Serenay Sarıkayanın Lale Devrinden ayrılması diziyi etkilememiş gibi ama bence senaryo nedeniyle lale devri düşecek yeni senarist yeterli değil iyi yazamıyor,sema ergenekon ve eylem canpolatın dizinin senaristliğine dönmesi gerek