10 Kasım 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 3 30.0%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Akasya Durağı (Star)

• Pis Yedili - Özel (Show)

Oy: 5 50.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 2 20.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Fatmagül'ün Suçu Ne yine açık ara zirvede.

TNT'de yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da üçüncü oldu. Fakat, A/B'de 17 sharede kalarak eski günlerinden çok uzakta olduğunu gösterdi.

Kim Milyoner Olmak İster yine üst sıralarda yer almayı başarırken Şanslı Masa da 14-15 share alarak iyi gitti.

Fox'un günlük dizileri Deniz Yıldızı ve Unutma Beni atak yaparak yeniden ilk 10'a girdiler.

Var Mısın Yok Musun yarışı yine gerilerden takip etti.

2 hafta sonra final yapacak olan Kalbim Seni Seçti yine çok kötü gitti. Totalde 30. A/B'de 33.olabildi!

Akasya Durağı da eski günlerinden çok uzak. Bir zamanlar kendi gününde değişmez lider olan dizi yeni kanalında ve yeni gününde ilk 20'ye girmekte zorlanıyor...

Son düzenleme:
Fatmagül'ün Suçu Ne'yi izledim, çok güzel bir bölümdü.. Ellerine saglik..

kvp artmıs totalde Pis yedili tekrari idare eder gitmis birden fazla tekrar iyi degil bunu çözdüm kuzey guney olmustu Tnt Kvp haftada iki güne çıkarsa daha iyi olur dün izledim reklam aralarında pis yedili baktım

Kvp Çok iyi Gidiyor Zaza Çok Üzüldü cevhere :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki bu hafta 3.dizi oldu sanırım haftaya yükselmesi lazım yakışmıyor hiç...

Her Persembe oldugu gibi Vadi yi izledim ve harika bir bölüm dü diyebilirim. Reytinglere gelirsek Vadi bu hafta AB de biraz düsmüs olsada maclarin olmamasiyla Total de yüzde 2 gibi bir artis göstermis ama yinede bu Reytingler bana pek inandirici gelmiyor neden mi? cünkü: Her hafta bütün anketler de Vadi FGSN yi geciyor, her hafta Online dizi izleme sitelerinde vadi sadece Persembe günü degil tüm haftada birinci oluyor hatta farkla, her Cuma sokaklarda ve is yerinde FGSN degil Vadi konusuluyor.

Her Persembe oldugu gibi Vadi yi izledim ve harika bir bölüm dü diyebilirim. Reytinglere gelirsek Vadi bu hafta AB de biraz düsmüs olsada maclarin olmamasiyla Total de yüzde 2 gibi bir artis göstermis ama yinede bu Reytingler bana pek inandirici gelmiyor neden mi? cünkü: Her hafta bütün anketler de Vadi FGSN yi geciyor, her hafta Online dizi izleme sitelerinde vadi sadece Persembe günü degil tüm haftada birinci oluyor hatta farkla, her Cuma sokaklarda ve is yerinde FGSN degil Vadi konusuluyor.

Vadi'nin kitlesinin erkekler, Fatmagül'ün kitlesinin ise ağırlıklı olarak kadınlar olmasından kaynaklı bir durum bu. :)

TNT'de ekranlara gelen 'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisini izledim.

Dizide iyice gelişti olaylar. Resmen Aksiyon, Macera ön planda ve Dramatik sahnelerde gelmeye başladı sırayla. Bence çok güzel bir bölümdü ve ilerleyen bölümlerde dahada artacak hareketlilik.

Reyting olarak baktığımızda Total'de yükselişe geçerken, A/B'de düşüşe geçmiş dizi. Bence ilerleyen haftalarda dizi, daha iyi reytingler alacaktır.

UNUTMA BENI VE DENİZ YILDIZI FOX İÇİN YİNE ESKİSİ GİBİ İYİ REYTİNGLER ALMAYA BAŞLAMIŞ.
FATMAGÜLÜN SUÇU NE? VE KURTLAR VADİSİ PUSU TNT ADINA YİNE GÜZEL REYTİNGLER ALIYOR.
KİM MİLYONER OLMAK İSTER, ATV'Yİ HEP GÜLDÜRÜYOR YANİ ÇOK İYİ GİTMİŞ.
VAR MISIN YOK MUSUN DÜN 24.OLURKEN BUGÜN 16.OLMUŞ. BENCE BU PROGRAMIN REYTİNGLERİ SONRA DÜZELİR.
KANAL D ANA HABER BÜLTENİ İYİ GİTMİŞ VE KANALINI HER ZAMAN Kİ GİBİ ÇOK SEVİNDİRMİŞ.
ARKA SOKAKLAR (TKR) İSE İYİ REYTİNGLER ALMIŞ.
ŞANSLI MASA ARTIK OLMUYOR!! KANAL D BU PROGRAMI BİTİRMELİ.. REYTİNGLERİNİ DÜŞÜRÜYOR KANALIN.
AKASYA DURAĞI KÖTÜ GİTMİŞ.AMA BENCE GÜNÜ YANLIŞ KONMUŞ. KEŞKE BU DİZİYİ FOX ALSA VE BU DİZİYİ güzel bir günde yayınlasa..
SİHİRLİ ANNEM YİNE BERBAT GİDİYOR.. BU DİZİ, BU SEZON BİTER! YA DA BAŞKA BİR KANALA TRANSFER OLACAK GİBİ..
PIS YEDILI (OZEL) SHOW TV'Yİ İDARE ETMİŞ.
ESRA EROL''DA EVLEN BENIMLE VE BENİ AFFET DİZİSİ TUTMUYOR!
MUGE ANLI ILE TATLI SERT, ATV'Yİ ARTIK HİÇ İDARE ETMİYOR , EDEMİYOR! BU PROGRAM BİTEBİLİR BENCE!
ATV, KALBIM SENI SECTI'Yİ BİTİRİR! ÇÜNKÜ BERBAT BİR DURUMDA..
SABA TUMER ILE BUGUN VE STAR'DA ALTIN GÜNÜ HİÇ İYİ REYTİNGLER ALMIYOR.Ama bu programlar en fazla 2-3 ay daha ekranlarda olur.
Bu arada nasıl yorumlarım xD Uzun oldu sanki biras :D

arkadaslar 2000 Aile Ne İzledigi Önemli [ Onun Dısında Vadinin Fatma Gülden fazla izlendigini düsünüyorum]

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim reklam aralarında da Pis yediliyi izledim.Vadinin reytingleri bölüme göre düşük gelmiş.Gayet güzel bir bölümdü.Umarım haftaya yükselişe geçer.