10 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Uzun zaman sonra ilk defa bi milli macta heycanliyim. Tesekkurler fatih terim.. gsli olmasa iyi adam aslinda

FF Sosyal Reyting milli maçları kaldıramadı
Sistem saçmalamaya başlayınca bugünkü anlıklar iptal oldu

Foruma dönüyorum : Eee nerede kalmıştık

Bitti.😀

Reytingler düşük geld, zaten sonuna kadar devam dizinin.😀Çok sevdim bu diziyi.

Saat 21: 45'i geçti 21:49'da Kayıp'ı yayınlıyorlar
Anlıkta GB'nin 4 dak'sı olacak

Tahmin ettiğim gibi Kayıp'ta çocuğun kaçırıldığı sahneler tanıtılıyor ama güzel müzikleri falan iyi.
İzleyiciyi Diken üstünde izlettirecek bir dizi olacak.

Bir yerde yağmurda zorla götürülen çocuk, diğer yanda açık havada verilen bir yemek. Havanın maşallahı var! Hmm #14dk41sn

Dizinin heycanından aklıma gelmedi

ben onu çok sevdim keşke bugün başlamasaydı be yazık oldu internetten bakıcam biraz çok merak ettim nasıl bişey
maç süper gidiyo imparator dünyanın en büyük teknik direktörü bi insan farkını bu kadar çabuk anca bu kadar belli ederdi helal olsun helal inşallah şu maçı alırız ya
gb iyi gidiyo
kayıpın dizi müziklerini gelmiş geçmiş en büyük dizi müzikçisi GÖKHAN KIRDAR yapıyo o dizinin müzikleri de güzel olur gökhan kırdar insanın içine işleyen harika müzikler yapıyo vadinin 1000 e yakın mükemmel müziğinin baş mimarıdır

GB düşüş yaşar biraz ama maçtan dolayı sadece. Ben mesela bu akşam izlemiyorum GB'yi, maçı izliyorum.

Kayıp'taki çocuk ne aksiyon yaşıyor yerinde olmak isterdim.🙄

Kayıp'ın müzikleri der susarım Cuma kesin izliyorum.

Kayıp'ın müzikleri der susarım Cuma kesin izliyorum.
aga gökhan kırdar var ya müzik konusunda dünyada 1 numaradır dizi müzikleri konusunda vadiyi vadi yapan en önemli etkenlerden biri inanılmaz müzikleri ve gökhan kırdar hiç şaşırmadım üstad büyük üstad fenomen efsane ne derseniz deyin gökhan kırdar der susarım