10 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

10 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Program sıralamaları belli oldu.

Arka Sokaklar yine iki grupta da zirvede yer almayı başardı. Dizinin total reytinglerinde düşüş, A/B reytinglerinde ise yükseliş var bu hafta.

TRT 1'de yayınlanan Buz Devri 3 çok iyi reytingler alarak totalde 5. A/B'de 2.oldu.

Fox'un en iddialı dizilerinden biri olan Yer Gök Aşk yeni sezonun ilk bölümüyle totalde 2. A/B'de 6. olmayı başardı.

Star'ın gözden çıkarılabileceği konuşulan dizilerden biri olan Hayatımın Rolü bu hafta iki grupta da reytinglerini yükseltmeyi başardı. Totalde 12. sıraya yükselen dizi A/B'de ise 3. sıraya düştü.

Final yapacağı açıklanan İffet ise ciddi bir düşüş yaşayarak çok gerilerde kaldı.

Sosyal medyanın fenomen dizisi Leyla ile Mecnun A/B'de ilk 25 içerisine girerek dikkat çekti.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
FOX;
15.00 Unutma Beni - Yeni Sezon
16.30 Dinle Sevgili - Yeni Bölüm
19.20 Deniz Yıldızı - Yeni Sezon

STAR;
22.30 İffet - Yeni Bölüm, Bugün baya bir dizi var :)

Lale Devri buna 645445 basar :) ama dizinin reytingi iyi Foxun en çok reyting alan 2.dizisi, bu sebepden diziye laf atamıyorum :D
yer gök aşk olmasa lale devri bitmişti yer gök aşkın senaryosu lale devrinden çok daha iyi ikisinide izleyen biri olarak konuşuyorum yer gök aşk foxun en çok izlenen dizisidir

Melek yine izlenmemiş. :D Bakalım ilerleyen günlerde ne olacak...

- - - Ekleme - - -

11:00 - 12:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 2.64 , 2) TRTCCK: 2.19 , 3) SHOW: 1.52

Müge ile Saba coşmuş. Melek ortalarda yok. :D

Alişan ile Sevcan'ın dekoru ne kadar karanlık yahu. İnsanın biraz izleyesi varsa bile o da gidiyor. Sahneyi biraz daha aydınlatmalılar.

- - - Ekleme - - -

Sürekli türkü söyleyip duruyor bu ikisi. Kötü yahu tutmaz bu da. :D Gerçi Türk halkı böyle türkülü şenlikli şeyleri sever. :D

- - - Ekleme - - -

Acun Star'ı bol bol övmeye başladı. :D Danışıklı dövüş. :d

Son düzenleme: