aman kaksın zaten atv ö tür dizileri seviyorYayından kaldırırlar onu final bile yapamayabilir bence.
aman kaksın zaten atv ö tür dizileri seviyorYayından kaldırırlar onu final bile yapamayabilir bence.
Aynenaman kaksın zaten atv ö tür dizileri seviyor
foxmu izliyon ablaSenaristler izleyiciyi dinlemiş SuHam istiyorlardı dün bol bol SuHam olunca böyle oldu
foxmu izliyon abla
Selin şekerci iyi bir oyuncuda her dizi tutmadı
bende show tv..ikiside başarılı...boş diyen dizilere rağmen...görünen köy kılavuz istemez..nere boşsa bugunde doluevet zümrüdüanka izliyorum cumartesi ben
selinde n güzel oturmuş diziye dahil oldu..selin şekerci komık kızİşte baştan bu hatadan dönselerdi bu olmazdı
selinde n güzel oturmuş diziye dahil oldu..selin şekerci komık kız
dramda ve aşiret dizilerinde başarılı olamadı.Türker inanoğlu komedide oynayan dramda oynmalı dramda oynayan komedide oynamalı demişti..komedi dizilerin aranılan oyuncu olduSelin tam komedi dizilerin oyuncusudur baştan olsaydı diziye daha iyi olurdu
dramda ve aşiret dizilerinde başarılı olamadı.Türker inanoğlu komedide oynayan dramda oynmalı dramda oynayan komedide oynamalı demişti..komedi dizilerin aranılan oyuncu oldu
çoban yıldızı foxta izlemedim jhiç....kaç bölüm oynadıysa tutmadı sanırım..izledinmi çoban yıldızınıŞükrü ile oynadığı dizide de çok iyiydi Selin dram dada çok iyi ya
çoban yıldızı foxta izlemedim jhiç....kaç bölüm oynadıysa tutmadı sanırım..izledinmi çoban yıldızını
hercaiş aşiret dizilerini çook seviyon...evet izlemiştim çokta sevmiştim ben ya
hercaiş aşiret dizilerini çook seviyon...
maria ve mustafa dizisi de çok sıradan ..yayından kalkarseverim Maria ile mustafayıda sevmiştim ama devamını getiremedim
maria ve mustafa dizisi de çok sıradan ..yayından kalkar
aa bilmiyordum..aşk ve mavıye bakarmıydın severdim benzaten final haberi çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?