Aceleden o hayatımKonuyu açarken görselleri de eklemeyi unutmayalım. @Emre Ozansoy
20 gelir diyordum ama gündemin yoğunluğu nedeniyle gelemeyecak galiba.Mucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım.(Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
@Bully @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @ozgur2113 @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @haluk792 @Canol @emreemreu @hayret bi şey …..
Ben beklemiyorum 20.Mucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım.(Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
@Bully @xBUGRAx @Çiğdem @Aserat @Yiğitt @denizz19 @Dosi @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @ozgur2113 @Harunnn60 @turkuazz @MasacRE @batuhankaralar @mesmeso61 @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @anniegrant @MEnes @ozmoturk @Gizmen @Emre Ozansoy @ömer karataş @alperuz @pompy @haluk792 @Canol @emreemreu @hayret bi şey …..
Mucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım.(Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
Birazdan ben de kütüphaneden izlemeye gideceğim.Rekor Fatih'ten gelecek gibi bu akşam.
20 gelir diyordum ama gündemin yoğunluğu nedeniyle gelemeyecak galiba.Diğerlerinden farklı bir şey beklemiyorum.
Katılıyorum size.Ben beklemiyorum 20.Dün de tüm diziler düşüş yaşamış zaten gündemden dolayı.Ama 18-19 gelir.
Ece Üner ve Buket Aydın sıcak bölgeye gitmiş Fatih de oradaysa yarın Mucize Doktor'u değil haber bültenlerinin mucizevi yükselişini konuşuruz.Katılıyorum size.
Buket bir şey yapamaz da Ece Üner epey yükselebilir.Ece Üner ve Buket Aydın sıcak bölgeye gitmiş Fatih de oradaysa yarın Mucize Doktor'u değil haber bültenlerinin mucizevi yükselişini konuşuruz.
Fatih gitmemiş. Neyse Show Haber her türlü ilk 10'da olur diyorum.Buket bir şey yapamaz da Ece Üner epey yükselebilir.
Fatih gitmemiş. Neyse Show Haber her türlü ilk 10'da olur diyorum.
Stüdyoda oturup yorumlamak kolay sıkıysa Ece'm gibi canını tehlikeye atma pahasına gitsin.Ne işimiz var oralarda showa ihtiyacımız yok.
Küçük iniş çıkışları bir tarafta tutarsak, hepsi geçen haftaki oralanlarını koruyacaktır.Mucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım.(Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
6 reyting civarı bekliyorum eğer performansı iyi olursa.Fatih gitmemiş. Neyse Show Haber her türlü ilk 10'da olur diyorum.
Ne işimiz var oralarda showa ihtiyacımız yok.
Böyle zamanlarda sıcak gelişmeleri aktarmak için olay yerine gitmek haberciliktir diyorum ben.Stüdyoda oturup yorumlamak kolay sıkıysa Ece'm gibi canını tehlikeye atma pahasına gitsin.@mrt-06
benim pek vaktim olmuyor uzun hikaye @mrt-06Mucize Doktor'dan yeni rekor gelir mi sizce? Şampiyon ne yapar, Çukurova yükselir mi yorumları alalım.(Reyting sonuçları tahmin kısmında etiketlenmek istemiyorsanız mesaja dis atınız)
Amerikan kanalının sözde milliyetçiliğine ihtiyacımız yok.Böyle zamanlarda sıcak gelişmeleri aktarmak için olay yerine gitmek haberciliktir diyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?