10 Ekim 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

Asıl ATV tarafını belli ediyor bbazı kanallar gibi tarafsiziz yalanina başvurmuyor

Asıl ATV tarafını belli ediyor bbazı kanallar gibi tarafsiziz yalanina başvurmuyor

Haberleri tanıtırken ama 'tarafsız,güvenilir' diyor.
Atv yalanı bu kadar aşikar söylerken Fox mümkün olduğunca her tarafın eksiğini soyleyebiliyor. Hem ben Erdoğan'ı övdüğü kaç tane haber izledim.

Fox farkındalık yaratmaya çalışıyor çünkü başımızdakiler mükemmel değil. Ayrıca haberler de en çok AKP'ye yüklenir çünkü hep gündemde onlar var. Başbakan yada cumhur başkanı varken gidip selehattin'nin hataları ile haberleri başlatmaz değil mi.

Atv'de Fox'ta tarafsız değil bunu herkes kabul etsin. Atv'de yandaş deniliyor doğrudur yanlıştır bu herkesin kendi fikri. Ama Fox'ta diğer kesime daha çok hitap ediyor bunu da son yıllarda net görüyoruz.Yani olaylara objektif bakmak lazım bence.

Ben haber kanallarının olaylara kendi yorumunu değilde ne ise onu aktarmasını isterim.

Kusura bakma ama Atv ne yalanı söylemiş
izlemeden yorum yapmayalım

Fox chpnin işine yaramayacak eylemleri göstermiyor paralelin işine yaramayacak haberleri göstermiyor daha sayayım mı fox tarafsız falan değil üstelik muhabirleri de hangi partili oldukalrını açıkça söylüyor ve genellikle chp propagandası yapıyorlar

Hadi yaa.
En çok bilgili en çok izleyen sensin yani.
İzlemediğim yalanını atmazsan svinirim.

Fox haber izliyorum elbette. Atv'nin zaten ne olduğu belli. İzlemesem de biliyorum.Ben orada haber esnasında olandan değil haber tanıtımları olur yaa her sezon başında onu kasteddim. Tarafsız, güvenilir habercilik diye tanıtım yapıyor.

Fatih Portakal bunu yapmıyor evet İsmail biraz taraflı ama Fatih Portakal CHP'ye de diğer her yere de laf atabilen biri. İsmail biraz kıvırıyor onu bende fakettim. Fatih'e laf yok.