10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bölüm o kadar süper gidiyor ki anlıklara bakmayı unutmuşum harika.

ne bölüm be ne bölüm be
bu bölümü var ya ben en az 3 kez tekrar izlerim türkiye yi fazlasıyla aşan bir dizi dünya çapında üst düzey
aksiyon sahnesi harika çekilmiş onur tan mı inanamıyorum adam resmen bir osman sınav olmuş inanılmaz gelişim göstermiş

Bölüm o kadar süper gidiyor ki anlıklara bakmayı unutmuşum harika.
aynen aga laptopu açıp bakmadım bile adamlar coşturuyo enfes

vadi resmen çağ atladı bu nasıl bi bölüm arkadaş ya
diğer diziler gözümde çöp gibi olacak artık bu bölümün üstüne başka dizi izlemem zevk almamız imkansız söylim adamlar aksiyonu farklı boyuta taşımışlar süper gerçekten

Vadi 12 reyting alarak çok iyi gitmiş. İntikam reklamda listeden kaybolmuş.

İlk anlıklar olmasına rağmen müthiş
Bölüm de aynı derecede.

reytingler hemen kendini belli etmiş 2 dk reklamla 12 ama bu bölümün hakkı çok daha fazlası

Çatışma sahneleri neydi öyle ağır çekim silah efektleri harika onur tan geliştirmiş kendini resmen

2 dakikası reklam ve 12 süper bu arada intikam nerede ?

bu hafta 12 reyting garanti acaba 13 gelir mi diğer anlıklardan belli olur tns de vadi geçen hafta 1 reytignten fazla yüksek çıktı eğer bu haftada öyle olursa vadi şuan tns de 13 almış demektir

Reytingler de harika gelmiş
15 görürüz İnşallah bugün
Operasyon sahnesi halen daha aklımda ya telefonum gelsin haftaya okulda full bu bölümü izlicem

O kadar gaza getirdiniz ki yazdiklarinizla Vadi 15'i bulur diye bekledigimden 12 az geldi

İntikam listede yok ama reklamdaydi. 2 dakikasi diziydi sanirim.

Aramızda Kalsın da mi reklamdi? Bu hafta ZKFO'ya bakiyorum haftaya Aramızda Kalsin'a gozatacagim.

Rating Kurdu ‏@RatingKurdu 14 dk
200. Bölüm Kurtlar Vadisi yine uzak ara Zirvede. 12.00 ratinge dayanan dizi Türk televizyonlarının en çok izlenen projesi.

vallahi az bu bölüme vadi ritmini buldu kimse tutamaz artık yarın dediğim gibi intikama 10 reyting fark atacak özetiyle 2 ye katlayacak geçen hafta yazdım