10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Muhteşem Yüzyıl mı?
Kuzey Güney mi?
Pis Yedili mi?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Muhteşem Yüzyıl'ın arkasından yayınlanacak olan Hayatımın Rolü tekrar bölümü ne kadar izlenir? Pt1 kuşağında dizilerin yeni bölümüyle yarışacak olan Karadayı dizisinin tekrarı ne kadar izlenir?

Sıralama ve reytingler nasıl olur?

Karadayının tekrarı vadiden sonra değilmiydi

En heyecansız gün Çarşamba. Sonuç değişmiyor. Heyecan yok.

Aynen sadece vadi kaç kat fark atacak ona bakıyoz :d

Haklısınız. Beren gitti Perşembede heyecan kalmadı. Berenin ne kadar fark attığını heyecanla beklemeyi özlemişiz :( Gel Beren Hadi. Perşembeler reyting görsün :):)

TOTAL;
1.Muhteşem Yüzyıl ; 10-12 arası
2.Pis Yedili ; 6-7 arası
3.MY ÖZET ; 6 alır
4.Kuzey Güney ; 4-5 arası
5.Karadayı TEKRAR ; 3 reyting

AB;
1.Muhteşem Yüzyıl ; 12-14 arası
2.MY ÖZET ; 7-8 arası
3.Kuzey Güney ; 6 alır
4.Pis Yedili ; 5 alır
5.Karadayı TEKRAR ; 2 reyting

TOTAL
Muhteşem Yüzyıl 11-12
Pis Yedili 5,5-6
Muhteşem Yüzyıl (Özet)6
Kuzey Güney 5
Karadayı (TKR) 3,5-4

A/B
Muhteşem Yüzyıl 13-14
Muhteşem Yüzyıl (Özet) 7-8
Kuzey Güney 6-7
Karadayı 4
Pis Yedili 3

Son düzenleme:
TOTAL
Muhteşem Yüzyıl 12
Pis Yedili 6.50
Kuzey Güney 5.50
Hayatımın Rolü (tkr) 4.50 (Muhteşem yüzyıl'ın arkasından yayınlanacağı için)
Karadayı (tkr) 3

AB
Muhteşem Yüzyıl 15
Kuzey Güney 6.50
Hayatımın Rolü (tkr) 6
Pis Yedili 4
Karadayı (tkr) 3

Kuzey Güney her ne kadar kaliteli olsa da totalde Pis Yediliye yeniliyor malesef. Umarım bu hafta geçer. Kaliteli dizileri ön sırada görmek isterim herzaman. Bu yüzden her defa söylüyorum. A/B halkı kaliteden anlıyor. Büşra Pekinin İşler Güçlerde söylediyi gibi. Kız hislerime tercüman oldu :D

Kuzey Güney her ne kadar kaliteli olsa da totalde Pis Yediliye yeniliyor malesef. Umarım bu hafta geçer. Kaliteli dizileri ön sırada görmek isterim herzaman. Bu yüzden her defa söylüyorum. A/B halkı kaliteden anlıyor. Büşra Pekinin İşler Güçlerde söylediyi gibi. Kız hislerime tercüman oldu :D

aynen

Yarına bir sürü ders olduğu için Tv izlemeyeceğim. Şaşırtıcı olacak ama bir az (10 dakika falan) Pis Yediliyi izleyeceğim bu akşam. Dikkat ettim de dizinin müzikleri değiştikten sonra fragman müziği de değişmişti. Şimdi fragman müziği aynı eskisi gibi. Sadece çok merak ettim. Dizinin müzikleri de eski haline dönebilir mi? Yoksa hala çocuk dizisi gibi mi?

Kuzey güney pis ganiden yüzyılldan daha kaliteli neyseki ab si yüksek katılıyorum yoruma