10 Ekim 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazartesi gecesi ne izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 3 30.0%
  • Kanıt (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Reis - Final (ATV)

• O Ses Türkiye (Show)

Oy: 3 30.0%
  • Sensiz Olmaz (Show)

• Deniz Yıldızı (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Yer Gök Aşk (Fox)

• Yalancı Bahar (Star)

• Anneler ile Kızları (Star)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Pazartesi neler oldu ?
Arka Sokaklar zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Zirveye iyice yaklaşan Yer Gök Aşk bu hafta ne kadar izlendi ?
O Ses Türkiye ilk bölümüyle kaçıncı oldu ?
Sensiz Olmaz yeni saatinde oldu mu ?
Al Yazmalım geçen haftaki yükselişini sürdürebildi mi ?
Final yapan Reis ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

O Ses Türkiye, ilk bölümüyle bomba gibi bir giriş yapıp iki grupta da zirveyi aldı. Acun Ilıcalı yine bol reytingli bir imza atarak aylardır Pazartesi'nin değişmeyen lideri Arka Sokaklar'ı geride bıraktı.

Arka Sokaklar, zirveyi 0,03 farkla kaybederken A/B'de ise çok geriledi. O Ses Türkiye'nin ancak yarısı kadar izlendi.

Yer Gök Aşk da düşüş yaşadı ve önemli oranda geriledi bu hafta.

Al Yazmalım totalde düşse de A/B'de 4.sıradaki yerini korudu ve Yer Gök Aşk'ı gerisinde bıraktı.

O Ses Türkiye'nin gelişiyle PT2'ye taşınan Sensiz Olmaz totalde 19.sıraya kadar gerilerken A/B'de 6.olmayı başardı.

Kanıt, özellikle A/B'de yine iyi gitti.

Günün şokunu Star yaşadı. Kanalın iki dizisi Yalancı Bahar ve Anneler ile Kızları adeta çöktüler. Totalde ilk 20'ye dahi giremezlerken A/B'de ilk 20'ye zar zor girdiler. Bu iki dizinin geleceği hiç parlak gözükmüyor şu durumda...

Reis ise final bölümüyle ancak 40.olabildi. ATV, büyük umutlar beslediği diziyle büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Son düzenleme:
Ana Yüreği, Arka Sokaklar ve şuanda da Reis'i izliyorum
Reis'in Final yapmasına üzüldüm

Arka sokakları izledim yeni eski hic kacırmam 1.bölümden beri izliyorum 215.bölümde süperdi mesutun adama mermiyi bosaltııgı sahne harikaydı[
]

Yalanci Bahar izledim.. Güzeldi

Ve reklamlarda O Ses Türkiye'yi izledim..

O Ses Türkiye 1. oldu ama haftaya düşer Totalde Arka Sokaklar geçer haftaya bu hafta ilk bölüm ile çok izlenmiş 2.bölümü ile geçemez

O Ses Türkiye süper başlamış ama hak ediyor bence

Yer Gök Aşk total'de düşmüş biraz ama Ab'de aynı reytingini almış hala fox için süper reytingler alıyor.

Arka Sokaklar sonunda zirveden düştü inşallah daha da 1. olamaz.

Sensiz Olmaz, Yalancı Bahar, Anneler İle Kızları 13. bölümde final yaparlar bence

O ses turkiye hollanda'da damgasini vurdu, turkiye' de de vurmus gozukuyor..

Arka sokaklar haftaya muhtemelen yine 1. olacaktir total'da ama ab grubunda zor.

Sensiz olmaz total grubunda cok kotu gitmis ama ab grubunda saatine gore cok iyi sonuclar almayi basarmis.. Bunun sebebi de bence nurgul ve murat'in sahnesi.. Ama gold film yine kandirdi o turk halkini, cunku o sahneyi ruya olmus gibi gosterdiler..

Yalanci bahar, gecmis asla pesini birakmaz... Bu reyting canavarida senin pesini birakmadi

Anneler ile kizlari acilen persembe gune geri donmeli... Star cok buyuk bir hata yapti.

O ses Türkiye çok zevkli bir iş olmuş.Jürilerden favorim Mustafa Sandal.

o ses türkiye başarıl bir giriş yapmış....
arka sokaklara acun dur demiş....
yer gök aşk ve al yazmalım düşmüşler......
ANNELER VE KIZLARI ÇOK İYİ DİZİ OLMASINA KARŞIN STARIN BÜYÜK HATASIYLA DİZİ ÇÖKTÜ AKASYA DURAĞIYLA MUTLAKA YER DEĞİTİRMELİ.....
yalancı bahar zaten kötü bir dizi ezel tadı yaratmaya çalışmışlar ama tutmamış.....
reis berbat bir şekilde final yapmış daha kışı görmeden böyle düşen bir dizi hatırlamıyorum.....

Reis gibi fiyaskolar geçmişte de çok oldu. Her sene öyle olur bazı diziler

Anneler ile Kızları bence de Perşembe'ye alınmalı.
Akasya Durağı'nı nereye alırlar bilmiyorum ama Perşembe tutunamayacak gibi. Belki Kanal D'deki gibi Cumartesi PT2 olabilir...

Benim favorim Murat Boz panpa adam diğer jürilere müthiş laflar atıyor

Laf atması önemli değil ya.Hem müzik anlayışı olsun hemde diğer jürilerle laf dalaşına girmemesinden dolayı Mustafa sandal favorim.

O Ses Türkiye Reytinglere güzel bir giris yapmis dizi iki kategoridede zirvede ama bence haftaya Arka Sokaklar tahtini geri alacaktir AB O Ses Türkiye de kalacaktir cünkü saten Arka Sokaklar AB de her zaman zayifti, Al Yazmalim orta karar gitmeye devam ediyor ama bu dizi Atv nin bu sezon iyi sonuclar alan tek dizisi sayilir, Sensiz Olmaz Total de yarisi uzaktan takip etmis oslada AB de 6. olarak Show Tv nin yüzünü güldürmüs, Reis dizisi Finaliyle de izlenmeyerek adeta beni soke etti