10 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 11.1%
  • İffet (Star)

Oy: 4 22.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 11.1%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 1 5.6%
  • Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
tablo çok enteresan keşanlı ali destanının gelmesiyle lale devrinin özellikle ab de çok düşeceğini düşünüyodum baya bi artmış.yahşi cazibede oranlarını korumuş iffetle yetenek sizsinizde aşağı yukarı geçen haftakiyle aynı yani keşanlı rakiplerinden izleyici çalamamış.bence çok iyi bi başlangıç yapmış ama totalde zirve yarışına gircek gibi gözükmüyo ab de 6-7 reyting arası devam eder.yalnız kanal faktörü çok önemli şu dizi starda veya atv de başlasa en fazla 4 reyting alırdı ama kanal d de oynayınca otomatikmen zirve yarışında oluyo.mesela hayat devam ediyor kanal d de başlasa bence inanılmaz reytingler alırdı.rekor kırabilirdi.

1.cilik 2 gruptada yetenek sizsiniz türkiyenin hakkıydı

yeteniksiniz türkiye bölünüyor ikiye üçe yoksa ilk 5'e zor girer

Alacakaranlık filmi TNT adına iyi sonuçlar almış. A/B'de 38. olmayı başarmış
O saatte güçlü rakipleri olmasına rağmen TNT adına çok iyi gitmiş bence

Elde Var Hayatı İzledim gercekten cok güzel bir bolumdu. haftaya kaddar zaman nasıl gecicek hic bilmiyorum

Kesanli Ali Destani bence iyi bir giris yapmis dizi Total de 3. AB de 1. olarak basarili olmus bence önümüzdeki hafta AB de yerini korur Total dede ilk ikiye girebilir.

Yetenek Sizsiniz Türkiye kim gelirse gelsin Total de ilk ikide olacagini gösterdi.

Iffetin birkac bölümüne göz attim dizi yavas yavas sIkmaya basladi ama bu Bölüm cok heycanli bir yerde bitti yani önümüzdeki hafta iyi bir bölümle dizi cikisa gecebilir.

Lale Devri ve Yahsi Cazibe bundan sonra yükselemezler bence bu sezon bu dizilerin son sezonu.