10 Aralık 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 3 16.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 11.1%
  • İffet (Star)

Oy: 4 22.2%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Çocuklar Duymasın - Tekrar (ATV)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 1 5.6%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 11.1%
  • Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 1 5.6%
  • Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti - Y.S. (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

Oy: 7 38.9%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Keşanlı Ali Destanı ilk bölümüyle ne kadar izlendi ? Kaç reyting aldı ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye ve İffet zirve mücadelelerine devam edebildiler mi ?
Lale Devri, Şefkat Tepe ve Yahşi Cazibe Keşanlı Ali Destanı'ndan nasıl etkilendiler ?
Hepsi ve çok daha fazlası detaylı incelemelerle sonuçlar beli olduktan hemen sonra burada olacak. Reyting FavoriForumum'dan takip edilir...

Sonuçlar belli oldu.

Keşanlı Ali Destanı'nın gelişiyle birlikte reytinglerde işler iyice karıştı.

Keşanlı Ali, ilk bölümüyle oldukça iyi bir başlangıç yaptı. A/B'de zirveyi ele geçirdi. Totalde de iyi oranlar alarak 3.oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, rakipler güçlenince üst sıralarda gözükmek için programın son kısmını kısalttı. Kısa olan son kısmı totalde 1. A/B'de 2.sırada gözüktü. Ama gerçek sırasının bu olmadığını söyleyebiliriz!

İffet, düşüş yaşasa da totalde 2. A/B'de ise 3.sıranın sahibi oldu.

Lale Devri, beklentilerin aksine A/B'de çıkışa geçti. Dizi iki grupta da 5.olmayı başardı.

Yahşi Cazibe sıralama olarak yükselse de oranlarında düşüş yaşadı. 8 sharede kaldı.

Şefkat Tepe, totaldeki büyük başarısını sürdürdü. Böylesine zorlu bir günde 7.oldu.

Son düzenleme:
Anket Gelsin Hocam İffeti Yarin İndirip İzlicem El Clasico Var Onu İzlicem Nefesler Tutuldu Kazanan Real Olsun Ama Barca Kazanıcak Gönlüm Realden Yana

Valla keşanlı Ali çok belirsiz bir tat bıraktı damağımda, reytinglerini fena halde merak ediyorum ama bu hafta çok belirleyici olmayacaktır geleceği için.

Şefkat Tepe'yi izledim. Sonunda Kordon Celil, sahte imamı öldürmeyi başardı. Serdar Komutan zor durumda kaldı. Haftaya dizinin daha da yükseleceğini düşünüyorum :)

r.madrid-barça maçını izledim reytinglerde keşanlı birinci olur tahminimce:)

Keşanlı Ali Destanı'nın tekrarının 6 share'larda olması dizinin beğenilmediğinin apaçık göstergesi kanımca, kimse 2. kez izlemek istememiş. Haftaya 8-9 share'lara düşer.

Kesanli Ali Destani iyi baslayarak A/B grubunda zirvede oturdu. Fakat gelecek haftalarda düsüs yasacagani tahmin ediyorum.

Yetenek Sizsiniz Türkiye basarisini sürdürüp, Show Tv'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Iffet'de çok iyi oranlar alarak yayin hayatina devam ediyor..

Kanal D bunca para harcadı, tanıtım yaptı ama alabildiği sadece 7 reyting ilk haftada. Reklamsız yayınlanan ve merak reytingi alan bir dizinin bu kadar az reyting alması ve tekrarının sadece 6 share'da kalmas ıdizinin ömrünün çok kısa olduğunu açıkça gösteriyor.

Kanal D bunca para harcadı, tanıtım yaptı ama alabildiği sadece 7 reyting ilk haftada. Reklamsız yayınlanan ve merak reytingi alan bir dizinin bu kadar az reyting alması ve tekrarının sadece 6 share'da kalmas ıdizinin ömrünün çok kısa olduğunu açıkça gösteriyor.

Kesinlikle Reklamsız özetsiz bu reyting alıyosa iffet yenekesizsiniz karsısında hiç şansı yok hiç ama hiç

Haftaya Tablo Böyle Olcak

total
Yeteneksizsnizi
İffet
Kesanlı

ab
yeteneksizsiniz
iffet
kesanlı

Açıkcası hayal kırıklıgı gibi çok iyi baslamadi

Dikat çekilmesi gereken Star Haberin artması ve Akasya duragının özetinin reytingi akasya duragi gün değisikligiyle bisiyler yapabilir

[TABLE="class: cms_table, width: 645"]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]STAR ANA HABER BULTENI[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]0:16:39[/TD]
[TD]3,72%[/TD]
[TD]10,95%[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]AKASYA DURAGI (TKR)[/TD]
[TD]STAR[/TD]
[TD]1:26:42[/TD]
[TD]3,40%[/TD]
[TD]12,10%

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Kesanli'yi buyuk bir heyecanla bekliyordum, fakat bende hayal kirikligi yaratti. Dizinin ilk 5 dakikalik bolumunu sinema filimlerinde yapilan bir teknikle montajsiz olarak yapmislar, ama yakismamis, kotu durmus, cok bunaltti beni. Ayrica cok kisitli bir mekan kullanmislar, tiyatro sahnesi gibi, oysa bu tur set ortamlarini komedi filimlerinde uygularlar, be ne komedi olabilmis ne aksiyon. Iffet'de muhtesem degil ama kesanliya gore daha izlenebilirligi var, yetenek sizsiniz seyircisi programi birakmaz bence. Bu hafta kimseyi yaniltmasin, reklamsiz ve ozetsiz kesanli haftaya bu oranlari goremez. Bu oranlar Kanal D sayesinde alinmis ilk bolumun sansli oranlari.

Bence durum gayet iyi. Bundan iyisi beklenemezdi ilk bölüm için. Karşısındaki rakipler çok güçlü. Yetenek Sizsiniz yıllardır Cumartesileri en kötü ilk 2'de yer alan bir yapım. İffet zaten bu yılın en iddialı dizilerinden biri. Keşanlı Ali'nin ilk bölümüyle aldığı reytingler çok iyi. Bu reytingleri korursa Kanal D'yi fazlasıyla memnun edecektir. Reklamsız yayınlanmasının çok büyük bir etki yaptığını sanmıyorum. Hemen hemen her dizi ilk bölüm reklamsız yayınlanır ama genel olarak 1.bölümden sonraki bölümlerde reytingler yükselir...

Tekrarının izlenmemesi de bence çok normal. 23.00'da R.Madrid - Barcelona maçı vardı. 20 share civarında aldığını düşünüyorum o maçın. Bunun dışında da Yetenek Sizsiniz, Lale Devri, İffet gibi pekçok farklı alternatif vardı izleyici için. Keşanlı Ali'nin ikinci kez izlenmemesi normal.

Şimdi Kanal D muhtemelen ağır topları olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Fatmagül'ün Suçu Ne arkalarında yayınlar bu hafta ve tekrarının da çok izlenmesini sağlar.

Geleceğe yönelik tahminde bulunmak gerekirse totalde zirve şansının neredeyse olmadığını düşünüyorum. Hatta Lale Devri'nin de gerisinde kalabilir ama A/B'de kolay kolay ilk 3 dışına çıkmayacaktır...

Bence durum gayet iyi. Bundan iyisi beklenemezdi ilk bölüm için. Karşısındaki rakipler çok güçlü. Yetenek Sizsiniz yıllardır Cumartesileri en kötü ilk 2'de yer alan bir yapım. İffet zaten bu yılın en iddialı dizilerinden biri. Keşanlı Ali'nin ilk bölümüyle aldığı reytingler çok iyi. Bu reytingleri korursa Kanal D'yi fazlasıyla memnun edecektir. Reklamsız yayınlanmasının çok büyük bir etki yaptığını sanmıyorum. Hemen hemen her dizi ilk bölüm reklamsız yayınlanır ama genel olarak 1.bölümden sonraki bölümlerde reytingler yükselir...

Tekrarının izlenmemesi de bence çok normal. 23.00'da R.Madrid - Barcelona maçı vardı. 20 share civarında aldığını düşünüyorum o maçın. Bunun dışında da Yetenek Sizsiniz, Lale Devri, İffet gibi pekçok farklı alternatif vardı izleyici için. Keşanlı Ali'nin ikinci kez izlenmemesi normal.

Şimdi Kanal D muhtemelen ağır topları olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Fatmagül'ün Suçu Ne arkalarında yayınlar bu hafta ve tekrarının da çok izlenmesini sağlar.

Geleceğe yönelik tahminde bulunmak gerekirse totalde zirve şansının neredeyse olmadığını düşünüyorum. Hatta Lale Devri'nin de gerisinde kalabilir ama A/B'de kolay kolay ilk 3 dışına çıkmayacaktır...

Hocam Çok iyi değil haftaya iffet ab kesanlı aliyi geçecek adım gibi eminim .

Hocam Çok iyi değil haftaya iffet ab kesanlı aliyi geçecek adım gibi eminim .

Çok iyi olmadığını ben de belirttim zaten ama dediğim gibi bundan iyisi olamazdı. Gelecek hafta A/B'de İffet geçebilir de geçemeyebilir de onu şu an kestirmek güç. Ama tekrarları çok izlenirse gelecek hafta da A/B'de buna yakın bir sonuç alabilir...