10-16 Kasım 2014 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,306
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Uzun zaman sonra ilk defa ilk 20 dışında kalmışım. Bu yazdığım 103 mesajda sınav sonrası olsa gerek. :)

Vay be birgün çenemin bu kadar düşeceği aklımın ucundan geçmezdi. :D
Kötü gidiyorum aslında bir aralar zirveye oynuyordum. :(

Baya düstük artik Alo Hatlarina baslayabiliriz @darksaal gibi. :A

normal8613A.jpg

Çok konuşuyorum, bunu durdurmam lazım... :)
Ama geçen hafta da dediğim gibi @xemrexxx'i geçmek imkansız. O, ben, @Çiğdem-, @cookies ve @sürgünüm başta olmak üzere herkesi tebrik ederim... :)
çok tşşk @aserat54 😉😉😉
@cookies geçmişim seni sonunda :F:F:F ben üye olduğum süreden itibaren top 10 içinde sürekli yer alıyordum ama ilk defa 3.sırada yer alıyorum rekorum 4.sıraydı şimdi 3.sıra olarak yeni rekor yaptım :Z:Z:Z
aserat bu @xemrexxx in durgun halı normalde bin mesaj ehr hafta ayzar aylıktada 4 bin yazardı hahahahahaha:F:F:F

çok tşşk @aserat54 😉😉😉
@cookies geçmişim seni sonunda :F:F:F ben üye olduğum süreden itibaren top 10 içinde sürekli yer alıyordum ama ilk defa 3.sırada yer alıyorum rekorum 4.sıraydı şimdi 3.sıra olarak yeni rekor yaptım :Z:Z:Z
aserat bu @xemrexxx in durgun halı normalde bin mesaj ehr hafta ayzar aylıktada 4 bin yazardı hahahahahaha:F:F:F
Beni görebiliyor musun Çiko ya? :(
Eskiden zirveye oynayan Emre'yle baş eden ben ilk 5'de yokum. :T :T:

çok tşşk @aserat54 😉😉😉
Yine de zirveden inmiyor ama..
Ayrıca rica ederim Çido... :)

Düşüş yaşamışım ama yeterli miktarda yazmışım. :)

Veee sınav haftamda bile 19.sıradayım helal banaa :D Diğer tüm arkadaşları da tebrik ederim asıl haftaya uçucam :)