10-16 Eylül 2018 Haftanın En Çok Konu Açanları

Öylesine birkaç konu açmıştım. Listeye girmişim. Gerçekten açsam zirveye oynardım.

Tebrikler canım

Bana gelince

3 gün forumda olupta ilk 5'te olma başarımı sürdürmek iyiymiş

Bende kendime 10 konu ideall olarak belirlemişim ama daha azaltamadım az girsem bile
gayet iyisin canım sana da tebrikler

Ne yoğun haftaydı, bu kadar konu bile çok iyi açmışım. Bu hafta rahatım biraz.

Tebrikler @serhatt

Onların emeklililk yaşı gelmişte geçmiş,huzurevine yollayacak ikisini de
Aaa hep diyorum cnm bu konuda gerçekten ilaç oldun Yiğit Aserat dışında bu tv reyting konularına bir sen merak saldın ve bu konular çok önemli her ne kadar beni mesaj yazma ilgilendirsede senide taktir etmeye devam ediyorum daha doğrusu @Yiğitt @Aserat ve sen bu alanda üç silahsorler benim deyimimle

Sağol canım

Elimden geldiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam bi faydam dokunuyorsa ne mutlu

Sağol canım

Elimden geldiğince foruma katkıda bulunmaya çalışıyorum,başarabiliyorsam bi faydam dokunuyorsa ne mutlu
Oluyor tabi cnm foruma bu konularla ilgilenen biriside lazımdı çoğu kişi görüyordur katkılarını

Geçen haftalara göre daha az açtığımı düşünmüştüm ama yine maşallah'lık bir performans çıkarmışım.Yavaş yavaş elimi eteğimi çekmem gerekiyor ama nasıl olacak bilmiyorum.

Tebrikler.
@serhatt @Yiğitt

Teşekkür canım
Sana da tebrikler

İkimizin de elini eteğini çekme vakti geliyor yavaştan bakalım napıcaz meraktayım