10-16 Ağustos 2020 | Fav10 Haftanın Üyeleri

Sherlock

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
47,948
Puanı
1,060
Haftanın En Çok Konu Açanları

Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Haftanın En Çok Hit Kazananları

Yine düzenli olarak girebildiğim tek bölüm olan mesaj sayıları hakkında yorum yapıcam kendimi ilk 4'de beklerken 5.olmuşum ve sadece 7 mesajla yine performansım iyi de neyse ya. :A
Bu arada aynı grupta @Dosi @Emre Ozansoy'u geçmiş neyse ikisine de tebrikler. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi and Doğan
Mesaj sayılarının düşüklüğü sakinliği gösteriyor..

71 hit alarak tabloya girmişim :D :D

Hesabımın adını değiştirebiliyormuyum eğer değişmiyorsa hesap değiştiricem ad öneriniz varmı

17 numaradan giriş yapmış oldun aslında. Daha 3 gündür üyesiniz?
Tanışma ve kaynaşma bölümünde konu açarsınız eğer ki kalıcıysanız.
Ve hoşgeldiniz 😊
kalıcıyım ben burda..tv programlarına dizilere çok ilgim var...tanışma kaynaşma bölümüne nasıl konu acacm bilmiyom..acabilirsem acarım..🙂🙂🙂🙂

Hesabımın adını değiştirebiliyormuyum eğer değişmiyorsa hesap değiştiricem ad öneriniz varmı
@bazinga 'ya özelden değiştirmek istediğiniz kullanıcı ismini belirtin. Sadece 1 kere değiştirme hakkınız var oyüzden iyi düşünün. Yeni hesap açmayın. İki hesap açmak yasak.

kalıcıyım ben burda..tv programlarına dizilere çok ilgim var...tanışma kaynaşma bölümüne nasıl konu acacm bilmiyom..acabilirsem acarım..🙂🙂🙂🙂
Şu bölüme bakın, buradan açarsınız. Onun harici diğer bölümlerde misal dizi vs haberleri açabilmek için favori üyeliğe terfiyi beklersiniz.
Kolay gelsin

• Beğendim
Reactions: Doğan