Carpe Diem Favori Üye Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 16,441 Reaksiyon puanı 13,779 Puanı 860 12 Şubat 2021 #41 slhttnmtl' Alıntı: Çok şanslıyız... Genişletmek için tıkla ... Evet Reactions: slhttnmtl
The_Erinch Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,567 Reaksiyon puanı 33,721 Puanı 1,060 Konum Manisa 12 Şubat 2021 #42 @Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum. Reactions: slhttnmtl
@Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum.
slhttnmtl Favori Üye Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 27,107 Reaksiyon puanı 24,015 Puanı 1,060 Konum Denizli 12 Şubat 2021 #43 The_Erinch' Alıntı: @Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yok abi. Maksat muhabbet olsun, ondan öyle yazdım. Reactions: The_Erinch
The_Erinch' Alıntı: @Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yok abi. Maksat muhabbet olsun, ondan öyle yazdım.
Carpe Diem Favori Üye Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 16,441 Reaksiyon puanı 13,779 Puanı 860 12 Şubat 2021 #44 The_Erinch' Alıntı: @Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yoo nenem de izliyor
The_Erinch' Alıntı: @Alos @slhttnmtl Öncelikle örneklemi yalnış anlamadığınızı varsayıyorum. Çünkü sadece bir genelleme yaptım ki bu forumda DEK izleyen tek insan olduğuma inanıyorum. Genişletmek için tıkla ... Yoo nenem de izliyor
The_Erinch Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,567 Reaksiyon puanı 33,721 Puanı 1,060 Konum Manisa 12 Şubat 2021 #45 Alos' Alıntı: Yoo nenem de izliyor Genişletmek için tıkla ... Nenen benim zorumla izliyor..tehdit ediyorum onu Koyu Mehdici ama yapacak birşey yok Reactions: Carpe Diem
Alos' Alıntı: Yoo nenem de izliyor Genişletmek için tıkla ... Nenen benim zorumla izliyor..tehdit ediyorum onu Koyu Mehdici ama yapacak birşey yok
Carpe Diem Favori Üye Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 16,441 Reaksiyon puanı 13,779 Puanı 860 12 Şubat 2021 #46 The_Erinch' Alıntı: Nenen benim zorumla izliyor..tehdit ediyorum onu Koyu Mehdici ama yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... Seni polise vericem sen benim nenemi nasıl tehdit edersin Reactions: The_Erinch
The_Erinch' Alıntı: Nenen benim zorumla izliyor..tehdit ediyorum onu Koyu Mehdici ama yapacak birşey yok Genişletmek için tıkla ... Seni polise vericem sen benim nenemi nasıl tehdit edersin
The_Erinch Favori Üye Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 22,567 Reaksiyon puanı 33,721 Puanı 1,060 Konum Manisa 13 Şubat 2021 #47 Alos' Alıntı: Seni polise vericem sen benim nenemi nasıl tehdit edersin Genişletmek için tıkla ... @Angelica Reactions: Carpe Diem
Alos' Alıntı: Seni polise vericem sen benim nenemi nasıl tehdit edersin Genişletmek için tıkla ... @Angelica