Küçük ağa fenaydıİzleyenlerle yorumlamak ve düşünmekle 2 saat.
evet büyükbaşlar düşürdü Star büyükpatronun foxta fettuhlah gülenin hedefi iki diziyi çatıştırmak halkın dizilerini batırmakDüşmüş
evet büyükbaşlar düşürdü Star büyükpatronun foxta fettuhlah gülenin hedefi iki diziyi çatıştırmak halkın dizilerini batırmak
Ne yapsınki büyük patron kanal d yi batırmak için reytingten gidiyor halk tv söyledi bugünHalkın diziside cıvıdı ama.
Ne yapsınki büyük patron kanal d yi batırmak için reytingten gidiyor halk tv söyledi bugün
bütün kanal d nin dizilerinin reytinginden neden sadece vadi totalde kanal d nin en çok izleneni çünkü büyük patronun dizisi ama fettuhlah gülende diziyi Ab grubunda düşürtüyorKüçük Ağa'nın reytinglerini mi konuşuyor onlar.😱
Ask Yenidene tesadüfen göz atayim dedim ve ilk bölümünün tamamini izledim. Oldukca güzel bir baslangic yapti 1-2 bölüm daha izlerim belki.
Hikaye biraz asiri hizli ilerledi fakat bu kadar iddiasiz bir kadro ile insanlarin ilgisini baska türlü cekemezlerdi sanirim. Bu diziden ne kadar senaryo cikacak merak ediyorum bozulmadan bi 15-20 bölüm gitse bari bu cizgide.
bitmez çünkü Arka sokakların hatrı varabc gurubu benim en önem vermediğim grup izleme reytingini kapsamıyorki
reklam geliriyle alakalı birşey oyüzden filintaın abcde 4 alması bana birşey ifade etmiyor🙂
bu dizi ab gurubunda tekrardan 4 reytinge ulaşmak zorunda bence 3 reyting trt kanalına yeterli ama bu dizi 4 altı reytingi bence ab gurubunda hak etmiyor çok kalite bir dizi🙂
ayyy bu küçük ağa hala bitmedimi
Büyük patron önce ATV yi kurtarsın "sevdam alabora" alabora olmuş )))Ne yapsınki büyük patron kanal d yi batırmak için reytingten gidiyor halk tv söyledi bugün
o kadar karışıktıki bir bölüm bukadar karışık olurmuBüyük patron önce ATV yi kurtarsın "sevdam alabora" alabora olmuş )))
Kanal d nin boş günü yok artık dizinin sonuna geldik. Geçen bir bölümünü izledim adamlar resmen arka sokaklar olmuş içinde polis var ve konu o yönde gidiyordu.belki gün değiştirirse yükselir
Büyük patron ama küçük ağaya kumpas yapmayı unutmuyor)))o kadar karışıktıki bir bölüm bukadar karışık olurmu
pararelle çatışacam diye Atv yi unutuyor
yapıyor 5.90 nedir ve Ab grubunda 8.cilikBüyük patron ama küçük ağaya kumpas yapmayı unutmuyor)))
bu yorumu twitterdada gördüm istersen sen bir bu bölümüne bak küçük ağanın Mehmet canı arka sokaklara alırlar söylüyim küçük ağa biterseKanal d nin boş günü yok artık dizinin sonuna geldik. Geçen bir bölümünü izledim adamlar resmen arka sokaklar olmuş içinde polis var ve konu o yönde gidiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?