10 Şubat 2015 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dün aşkyeniden izlicem dedim ve izledim çok hoşolmuş umarım böyle devam eder 🙂

Küçük Ağa'nın reytinglerini mi konuşuyor onlar.😱
bütün kanal d nin dizilerinin reytinginden neden sadece vadi totalde kanal d nin en çok izleneni çünkü büyük patronun dizisi ama fettuhlah gülende diziyi Ab grubunda düşürtüyor
sebebi misilleme yapıyor büyük patron

Ask Yenidene tesadüfen göz atayim dedim ve ilk bölümünün tamamini izledim. Oldukca güzel bir baslangic yapti 1-2 bölüm daha izlerim belki.

Hikaye biraz asiri hizli ilerledi fakat bu kadar iddiasiz bir kadro ile insanlarin ilgisini baska türlü cekemezlerdi sanirim. Bu diziden ne kadar senaryo cikacak merak ediyorum bozulmadan bi 15-20 bölüm gitse bari bu cizgide.

Kaderimim Yazıldığı gün özellikle TOTAL'de aldığı oranları hala çok iyi. Sanırım Salı'ya dah yeni dizi gelmeyecek. TOTAL'de Salı gününün birincisi Kaderimin Yazıldığı Gün olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Aşk Yeniden, gerçekten çok iyi bir başlangıc yapmış. Ab'de 1., Total ve ABC1'de 2. sırada yer almış. Dediğim gibi çok iyi başlamış.

Acil Servis, henüz ikinci bölümünde bu kadar gerilediyse bu sezonu göremeyecej gibi görünüyor. Dua etsinler ki Ezra gibi 2. bölümde yayından kalkmasınlar.

abc gurubu benim en önem vermediğim grup izleme reytingini kapsamıyorki
reklam geliriyle alakalı birşey oyüzden filintaın abcde 4 alması bana birşey ifade etmiyor🙂
bu dizi ab gurubunda tekrardan 4 reytinge ulaşmak zorunda bence 3 reyting trt kanalına yeterli ama bu dizi 4 altı reytingi bence ab gurubunda hak etmiyor çok kalite bir dizi🙂

ayyy bu küçük ağa hala bitmedimi

Özge ve Buğra mı iddiasız.😱 İkiside çok iyi oyuncudur. Biraz yan kadro zayıf ma orada da çok sağlam oyuncular var.

bitmez çünkü Arka sokakların hatrı var

Büyük patron ama küçük ağaya kumpas yapmayı unutmuyor)))
yapıyor 5.90 nedir ve Ab grubunda 8.cilik

Kanal d nin boş günü yok artık dizinin sonuna geldik. Geçen bir bölümünü izledim adamlar resmen arka sokaklar olmuş içinde polis var ve konu o yönde gidiyordu.
bu yorumu twitterdada gördüm istersen sen bir bu bölümüne bak küçük ağanın Mehmet canı arka sokaklara alırlar söylüyim küçük ağa biterse