xBUGRAx
Süper Emekli
Sen hele konuşma bir.karadayının reklam düzenine laf ediyin bir de @Forumdash görüldüğü gibi erken verdiğ ireklamla ekranda tek kalabiliyor
yeni bölümü yok çünkü menapozlu sinirlenince hepsini yok ediyi bu sene aşk,vicdan,zeytin tepesi ve nicelerinin hali ortadaSen hele konuşma bir.Karşısında hiçbir kanalın yeni bölüm yapım yayınlamadığı halde boşluk yok dediğin Menapozluna bak.
Tek kalmadiği halde de 10 alabiliyordu😉 21:27'de vermeseydi reklamı gene 10 alacakti. 21:15-21:30'a bak.karadayının reklam düzenine laf ediyin bir de @Forumdash görüldüğü gibi erken verdiğ ireklamla ekranda tek kalabiliyor
Dediklerinin tutmayacağı zaten belliydi.yeni bölümü yok çünkü menapozlu sinirlenince hepsini yok ediyi bu sene aşk,vicdan,zeytin tepesi ve nicelerinin hali ortada
kime göre neye göreDediklerinin tutmayacağı zaten belliydi.
belli olmaz bu işler x factor reklam ermediği halde düüştü
Genele göre.kime göre neye göre
Genele göre.
( Benim lafımı bana satma.)
Oyyy iks emre iks iks iks dizimi izleyecem ben sonra döncem sanakime göre neye göre
belli olmaz bu işler x factor reklam ermediği halde düüştü
@denizz19 A.Ş.K.'tan kaç reyting bekliyordun.vışşhhhh hangi genel o şuradan bir hazalcı çevirsem kaç reyting bekliyormuş söylesin bir
güneşi beklerken den sonra gam of thrones izliyon ya kalite çıtası 0 dan 100 e çıkıyorNasıl dönmüşüm ben?
°°°mobil mesaj°°°
Ben AŞK izlemedim tarzım bir dizi değildi ama reytinginin iyi gitmeyeceği belli senaryosu vardı.@denizz19 A.Ş.K.'tan kaç reyting bekliyordun.
Helal olsun Deniz.Ben AŞK izlemedim tarzım bir dizi değildi ama reytinginin iyi gitmeyeceği belli senaryosu vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?