2024 1.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 4. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Emre Fel – Veda Türküsü

• Murda & Ezhel – Bir Sonraki Hayatımda Gel

• Mabel Matiz ft. Mert Demir – Antidepresan

• Can Koç – Gökyüzünü Tutamam

• Melike Şahin & Mert Demir – Pusulam Rüzgar

• Melek Mosso – Sabahçı Kahvesi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,217
Puanı
1,060
Fav10.net'in gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen En Favori Şarkı etkinliğinde klipsiz şarkıları dahil etmiyorduk. Bundan sonraki senelerde yarışmaya dahil olması adına En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

1.turun sonunda her gruptan yaklaşık 4 şarkı, yani 54 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:

Emre Fel – Veda Türküsü

Murda & Ezhel – Bir Sonraki Hayatımda Gel

Mabel Matiz ft. Mert Demir – Antidepresan

Can Koç – Gökyüzünü Tutamam

Melike Şahin & Mert Demir – Pusulam Rüzgar

Melek Mosso – Sabahçı Kahvesi

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Keith Long , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

@Dosi çok hızlısın maşallah :A 6lı şarkıları kendine alarak da çok iyi yapmışsın :A
E yani, ben mobil sen bilgisayar :A 1 şarkı eksik olsun bende.
ayrıca zaten konunun içeriğini hazır etmiştim.
Ama şimdi hakkını yemeyeyim. Senin Kura ve diziliş ile ve bulduğum bir yöntem ile işim kolaylaştı :Z @Yakamoz-Asi

E yani, ben mobil sen bilgisayar :A 1 şarkı eksik olsun bende.
ayrıca zaten konunun içeriğini hazır etmiştim.
Ama şimdi hakkını yemeyeyim. Senin Kura ve diziliş ile ve bulduğum bir yöntem ile işim kolaylaştı :Z @Yakamoz-Asi
2 tane 6lıyı almışsın yani 2 şarkı eksik olmuş sende :A (Çok önemli bir detay :A )

O yöntemi bana da açıkla. ss

Murda & Ezhel - Bir Sonraki Hayatımda Gel
Mabel Matiz feat. Mert Demir - Antidepresan
Can Koç - Gökyüzünü Tutamam
Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

Gökyüzünü Tutamam.

Şampiyon yapıp forumun itibarını kurtarmaya çalışacağız.
Nerde iddialı olmayan şarkı sen ordasın hep :A tamam bende oyladım ama şu an oy veren ve oy alma oranına bakınca pek mümkün değil gibi :A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Nerde iddialı olmayan şarkı sen ordasın hep :A tamam bende oyladım ama şu an oy veren ve oy alma oranına bakınca pek mümkün değil gibi :A
Sefoları, emre feller, mert demirleri, uzileri muzileri onları bunları şampiyon yapacağınıza bir kez olsun doğru yolu bulun, çok mu şey istiyorum? :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sefoları, emre feller, mert demirleri, uzileri muzileri onları bunları şampiyon yapacağınıza bir kez olsun doğru yolu bulun, çok mu şey istiyorum? :A
Mert Demir, Mabel Matiz vesilesi ile final turunda olurda diğerleri sanmam :A
Kurtarmaz mı? :A
Uzi ve Muzi final turu görmemeli

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD