2021 1.Tur | En Favori Güzel - 5.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Son senelerin popüler olan dizi,sinema,müzik ve yarışmalarda boy gösteren ekran güzellerini sizin önerileriniz ile belirledik ve sizlerin oyları ile en güzelini seçeceğiz.

Ankette yer alan hangi 7 güzel bir üst tura yükselsin?

Kısaca kurallar:

İlk turda 2 güzelin eşitlik durumunda ikiside bir üst tura çıkacaktır. İleriki turlarda duello yolu ile üst tura çıkanı belirleyeceğiz. Etkinlik sırasında üye olup oy verdikten sonra aktif olmayan üyelerin oyları sayılmayacaktır. Eğer yanlış oy verirseniz bunu anında belirtiniz.

Katılımınızı bekliyoruz.

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @fredhulkcamila @pompy @DarkLegenD @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes

@Dosi @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @Sherlock @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @kerem @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @xdragxx @Gerekli24 @Staran @seyfullXh @soo @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno45 @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @YıldırıM @Burak97 @conino @Abdülhey @DR @umuttanyel @Cervantes @Atlass @ömer karataş @thekinqlord @Ege Bartu @Klaus @A. Poyraz Bilgin @Bussy @781Ens @BesaleT @fredhulkcamila @pompy @DarkLegenD @elvissman @EnveR @Emin Özaltun @Fks14 @armandos @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Jonsnow @kerim yavuz @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Mr.At @Nikos litas @ömer karataş @Forumdash @Emre Ozansoy @Polat Şaşmaz @Sylvester @takas @The Barberson @tolgab @Yakamoz-Asi @yigit_00 @-potterhead- ve ilgili herkes

Ebru Şahin, Elçin Sangu, Evrim Alasya, Ezgi Mola, Fahriye Evcen, Merve Boluğur

Ayşegül,Ebru Şahin, Elçin Sangu, Ezgi Mola, Fahriye Evcen, Merve Boluğur, Özge Yağız

Reactions: Tolstoyevski
7'ye tamamlamak için zorladım.

Ayşegül Yılmaz
Eda Nur Hancı
Elçin Sangu
Evrim Alasya
Ezgi Mola
Fahriye Evcen
Özge Yağız

Ayşegül Yılmaz
Eda Nur Hancı
Elçin Sangu
Ezgi Mola

Evrim Alasya
Elçin Sangu
Ezgi Mola
Özge Yağız

Reactions: Carpe Diem
Evrim Alasya

Ezgi Mola

Merve Boluğur

Özge Yağız
------

@Tolstoyevski ben gene yanlış oy kullandım
Dosi de olduğunu gibi değiştirebilir miyim.

Reactions: Tolstoyevski
Ezgi Mola hâlâ Tolga Çevik ile çalışıyor olsaydı 10 oy bile alamazdı. Ezgi Mola'nın güzelliğinin önünü kesen Tolga Çevik'i kınıyorum. 💪💪

Bensu Soral
Elçin Sangu
Evrim Alasya
Ezgi Mola
Fahriye
Merve Boluğur

Yine tamamlayamadım yediye.

Ayşegül Yılmaz
Bensu Soral
Elçin Sangu
Ezgi Mola
Fahriye Evcen
Merve Boluğur
Özge Yağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...