2024 1.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 7. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
61,998
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.

1.turun sonunda her gruptan 4 şarkı, yani 70 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel , @Prncss..

Semicenk
Tarkan
Emre Fel
Zeynep Bastık

Semicenk - Onlar Anlamaz Halden
Emre Fel - Naçar

Tarkan Tarkan olduğunu hatırlamadan zor oy alır benden çok vasat şarkılar bunlar :A
Acımasızsın maşallah :A Son albümü pek iyi değildi ve ses getirmedi. Şerbetli ve Darmaduman şarkıları kötünün iyileriydi yine.

Megastar'dan beklentinin çok yüksek olmasını da anlayışla karşılıyorum elbet :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Acımasızsın maşallah :A Son albümü pek iyi değildi ve ses getirmedi. Şerbetli ve Darmaduman şarkıları kötünün iyileriydi yine.

Megastar'dan beklentinin çok yüksek olmasını da anlayışla karşılıyorum elbet :A
Benim için 2 isim var İbo ve Tarkan. Tarkan'ın o Yolla, Çayla Simit falan fena değildi yine de bu son albümü kabul edilemez. Şarkıcı olarak kabul etmediğim Reynmen'in falan şarkıları daha iyi o albümden.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Benim için 2 isim var İbo ve Tarkan. Tarkan'ın o Yolla, Çayla Simit falan fena değildi yine de bu son albümü kabul edilemez. Şarkıcı olarak kabul etmediğim Reynmen'in falan şarkıları daha iyi o albümden.
Yolla ve Çayla Simit'in olduğu albümden birçok hit şarkı çıktı, iyiydi yine. Ama son albüme rezalettt diyebiliriz açıkçası :A

Reynmen'i oylayıp Tarkan'ı oylamayarak mesajı çok net bir şekilde vermiş oldun :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Yolla ve Çayla Simit'in olduğu albümden birçok hit şarkı çıktı, iyiydi yine. Ama son albüme rezalettt diyebiliriz açıkçası :A

Reynmen'i oylayıp Tarkan'ı oylamayarak mesajı çok net bir şekilde vermiş oldun :A
Bu seneki şarkılar o kadar vasat ki düşün yani Reynmeni bile oyladım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Hadise
Semicenk
Emre Fel
Zeynep bastık

Al işte Gülşen veremedim gittiym ya offf

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...