2024 1.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 5. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
62,002
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.

1.turun sonunda her gruptan 4 şarkı, yani 70 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel

Ortak
Sevmeyi Denemedin
Tiryakinim
Ölüyorum Anla

Benim için en zayıf grup bu olmuş. Kötünün iyilerini seçmek için biraz düşüneyim :A
------

Vazgeçtim oy verdim :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bence gayet sağlam grup :A
Edit etmiştim mesajımı. Daha doğrusu ek mesaj yazmıştım. Oylarımı verdim :A

Şarkıyı daha başkası söylüyor gibi düşünüyorum :A ilginç tanıdık ama çıkaramadığım bir şarkı :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Melike Şahin - Ortak
Blok 3 - Sevmeyi Denemedin
Afra - Yasemen
Bayhan - Tiryakinim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...