2024 1.Tur | En Favori Şarkı 2024 | 4. Grup

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
61,766
Puanı
1,060
Fav10.net'in artık gelenekselleşen en favori etkinliklerinden biri haline gelen ve bu yıl 14. kez düzenlenen En Favori Şarkı etkinliğinde 1.tur ile karşınızdayız.

1.turun sonunda her gruptan 4 şarkı, yani 70 şarkı içerisinden toplamda 32 şarkı 2.tura yükselmiş olacak.

2.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

@Dosi , @Bully , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat, @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @TenTen , @kerem , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , , @Damien Duff, @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT , @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @EmreCan, @HollyDemon ☾☆ , @hasanca, @ahmetbey , @BerzzAnn , @tifosi12345, @Doğan , @Gerekli24 , @xdragxx , @umuttanyel

Şunu nerdeyse kaçıracaktım oylamayı
Aşırı iyi

Bu şarkıyı eski şarkı sanıyordum radyoda dinledikçe. 90’lar şarkısı gibi ve ses harika

İlk seçeneğim

İyi ki yanlış oylar vermedin :A Ve aynı oyları vermişiz burada, güzel bir durum olmuş :A
Versem değiştirirdim. Sonuçta burda neye oy vereceğim yazılmış. Ayrıca başlangıçta erken müdahale izni var :A
Favori üye gibi değil. Orda belirtmişiz yanlış olsada sayılır diye :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Versem değiştirirdim. Sonuçta burda neye oy vereceğim yazılmış. Ayrıca başlangıçta erken müdahale izni var :A
Favori üye gibi değil. Orda belirtmişiz yanlış olsada sayılır diye :A
2'sini belirtmişsin, kalan 2'si gizli :A

Burda belirtmemişiz Favori Üye'deki gibi evet, sistem açığı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Simge - Önümüz Yaz
Debublüman - Sen Bilmezsin
Melike Şahin - Durma Yürüsene
Şahin Kendirci - İçim Yanar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...