1 Temmuz 2021 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kefaret (Yeni Gün) | FOX

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,951
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
reyting-sonuclari-fav10-jpg.101059

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Tüm gruplarda Müge Anlı ile Tatlı Sert ilk sırada, Masterchef Türkiye ise ikinci sırada yer aldı.
Seksenler günün en çok izlenen dizisi olurken, Kazara Aşk tüm gruplarda yükseliş yaşarken Kefaret ise sert düşüşler yaşadı.

IMG_20210702_092846.jpg

4psyps.jpg

Kazara Aşk izledim. Bu bölümüm temposu daha güzeldi.:)

Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Tüm gruplarda Müge Anlı ile Tatlı Sert ilk sırada, Masterchef Türkiye ise ikinci sırada yer aldı.
Seksenler günün en çok izlenen dizisi olurken, Kazara Aşk tüm gruplarda yükseliş yaşarken Kefaret ise sert düşüşler yaşadı.

• Beğendim
Reactions: BARON疼痛
Seksenler en çok izlenen dizi tebrikler TRT
------

atv Gün Ortası Müge Anlı sayesinde baya izleniliyor.Haber öncesiya.Ama atv ana haber izlenmiyor o kadar.FOX'la yarışıyor

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Kazara Aşk'ın oranları yetersiz ama yükselebilmiş en azından. Dizinin tekrarlarına denk geldikçe bakarım ama gününde izlemem gibi.

Kefaret'i doğru düzgün bitirmeleri lazımdı. Uzattıkça uzattılar dizi de rezil oldu. Yeni gününde çökmüş üstüne AB'de neredeyse 1 alacakmış. FOX'un şu Provizyon Medya, 25 Film, MF Yapım'ın yaz dizisine olan torpili bitse keşke. Bütçesi düşük olmadığı halde bu reytinglerle resmen devam ediyor.

Seksenler'in sadık kitlesi nolursa olsun diziyi bırakmıyor. Vergilerimizin boşa gidişi sanırım çok memnun ediyor.

Müge Anlı yine kimseye geçit vermemiş, biraz AB'si az geldi de Total'de 7 aldığından hep. :A Kalp Yarası tekrarı da güzel gitmiş, tek AB'de biraz kötü, umarım dizi AB'de güzel yükselir çünkü ekranlarda uzun süre durması gereken bir dizi.