1 Ocak 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çocuklar duymasını tebrik ediyorum boşlukdan olsa gerek çok iyi gitmiş

Kanal d haber yine vazgeçilmez olduğunu kanıtlamış...

asterix çok iyi gitmiş ab de ise kim milyoner olmak ister iyi gitmiş...

vicdan bitmeli berbat gidiyor bu boşlukda bile böyle...
günün boş olması nedeniyle izlemeyenler bile olsa boşlukdan özel bölümleri bile izlemişler..sevdaluk -o ses tekrar-doksanlar tekrar...

Vicdan bitsin Çarşambaya Yalan Dünya gelsin. Haksızmıyım @xBUGRAx ?

Ama Merhamet erken başlıyor bu yüzden Merhamet Pazartesiye geçsin.

asteriks ve oburiks 7.6 reyting alarak günü rahat bi şekilde zirvede bitirmiş ab grubunda ise 5.39 alarak 2.olmuş
hani nerde o star ana haber boşlukta çoşuyor diyenler ne oldu?görüldüğü gibi baya yükselmiş ve daha ilk gününde total 5.36 ab 4.89 almış daha da yükselecek ve en çok izlenen haber olacaktır zamanla
o sesin yılbaşı tekrarı total 3.9 ab 3.36 alarak iyi de değil kötü de gitmemiş

hadi hürrem teyzeye saygıyı geçtim hiç @destere yi demi düşünmüyon sen adam titrek aytenine mi baksın pazartesi narin ine mi
Yalan Dünya Hürrem Teyzenin ardından A/B`de 2. olsun işte.
Hürrem teyze final yapınca da zirveye geçer.

Mermahet 22.30`da başlarsa Ok kalsın Çarşambada.

Yalan Dünyaya kısa bile olsa özet şart. Özeti 5 reyting alıyor. Kanal D`nin şu an A/B`de Yalan Dünya 2. en çok izlenen dizisi, 3. de kendisinin özeti.

Niye en çok izlenen haber olacak? Starda diye mi?

2013 yılında 365 günün 273 gününü Ana Haber olarak zirvede tamamlayan Kanal D 2014'ün ilk gününde de iki grupta en çok izlenen haber olmayı başardı.
Tebrikler.

Canım Starımda yayınlanan film hrika giderek zirveyi kapmış totalde. Ben ilk kez Starda izledim bu filmi. Diğerlerini de hiç izlememiştim. Çünkü bu Starda yayınlandı. Star Star Ooooo Star.

Yalan Dünyamın 02.00`deki Gece tekrarı A/B`de 18.65 share ve 2.28 reyting almış. Helal.

hadi hürrem teyzeye saygıyı geçtim hiç @destere yi demi düşünmüyon sen adam titrek aytenine mi baksın pazartesi narin ine mi

saat13 30 ben bilmem eşim bilir yalan dünyayı cumartesi saat15 e alsınlar arka sokaklar tekrar 17 saat 19 arka sokaklar özet saat 21 Arka sokaklar yeni bölüm saat 23 kanal d ana haber olsun

Çocuklar Duymasın ve Güldür Güldür iyi gitmeyi başarmışlar.

Koca kafalar ile baba haber bülteni 8.sırada yer almış 4 reyting civarıyla 😱😱 Vallaha bravo vicdandan iyi gitmiş

Çocuklar Duymasın gayet iyi gitmiş Starda yayınlanan film gayet iyi gitmiş

Çocuklar Duymasın çok iyi gitmiş.

Vicdan bitsin Çarşambaya Yalan Dünya gelsin. Haksızmıyım @xBUGRAx ?

Ama Merhamet erken başlıyor bu yüzden Merhamet Pazartesiye geçsin.

Yok Sevdaluk var Pazartesi olsun ya da Pazartesi FOX yeni dizilerinden koyabilir Show dizisi satmak daha kolay.

Vicdan bu günde Total grubunda varlı gösterememiş maalesef..

6 Ocak'ta FOX Ana Haber geliyor!

Seda`nın programı totalde 26. olarak çok iyi gitmiş ama A\B`si kötü

Son düzenleme:
Asteriks ve Oburisk iki grupta da çok başarılı oranlar alarak totalde zirvede Ab grubunda ise 2.olarak gayet güzel gitmiş, tebrikler.

Kim Milyoner Olmak İster totalde 4. AB grubunda ise zirvede yer alarak yine çok başarılı sonuçlar elde etti.

Çocuklar Duymasın iki grupta da bu hafta yükselen bir diğer yapım oldu. Ama bu yükseliş devam edecek mi göreceğiz.

Sevdaluk özel bölümüyle tekrarları defalarca yayınlanmasına rağmen hala çok iyi oranlar almayı başarıyor. Yeni bölümü bakalım nasıl oranlar alacak haftaya.

Vicdan'ın totali de AB reytingleri kadar olabilse yeterli şimdilik ama totali çok vasat.

Vicdan'ın Ab reytingleri çok iyi
, önümüzdeki hafta daha da artacaktır

Vicdan totalde iyi degil ama ab'de iyi gitmis. ama 4 reyting az, daha da artmasi lazim. ab'de en az 6 almali bu dizi. bu kadar kaliteli bir yapimin daha fazla reyting almasi gerek...