1 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 7 35.0%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Behzat Ç. (Star)

Oy: 4 20.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 3 15.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

Oy: 1 5.0%
  • Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

• Stadyum (TRT 1)

Oy: 3 15.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 1 5.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Pazar neler oldu ?

Survivor mu ? Umutsuz Ev Kadınları mı ? Hangisi daha çok izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Survivor iki grupta da açık ara farkla zirvenin sahibi oldu.

Umutsuz Ev Kadınları şok bir düşüş yaşayarak totalde 5. sıraya kadar geriledi.

Farklı Desenler oranlarını biraz daha arttırmaya başararak 3. oldu.

Birçok parçaya bölünen Stadyum'un bazı bölümleri çok iyi bazıları ise vasat gitti.

Avrupa Avrupa, TRT 1 ortalamasının üstündeki sonuçlarını almaya devam etti.

Geçen hafta çıkışa geçen Al Yazmalım tekrar düşüşe geçerek epey geride kaldı.

Totalde çok gerilerde kalan Behzat Ç. A/B'yi de kaybetmeye başladı. Dizi A/B'de 16.olabildi.

Babam İçin yeni gününde vasat bir görünüm çizdi. Dizi, diğer Fox dizilerinin aksine A/B'de totale göre daha iyi gitti...

Son düzenleme:
beyaz tv de kurtlar vadisi pusu tekrar ve survivor ı izledim.

Uek larında şok düşüş devam ediyor böyle gidişle gelecek hafta totalde 5reytinkin altina inir abde 7nin altinda olur bence

uek düşmüş sonunda uyarlama dizi tutmuor türkiyede :Dkim milyoner olmak ister ab de daha az izlenmiş asıl şok bu::::::::(haftasonu çok güççlü şefkat tepe ve farklı desenlerle

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uek larında şok düşüş devam ediyor böyle gidişle gelecek hafta totalde 5reytinkin altina inir abde 7nin altinda olur bence

O işin ilk günlerdeki gibi devam etmeyeceğini biliyordum.

40 dakikalık diziyi kaç hafta 100 dakikada çekebilirsin ki ? İlk haftalar halledersin ama sonradan bozuluyor işte.

Uek bu ne hal .. dizinin sadece ilk bolumunu izlemistim. hakktten izledigim en iyi uyarlamaydi ve her uyarlamanin kaderi gibi 5-10 bolum sonra düşer demistim. biraz tahminlerde yaniltti. sanirim bunda ilk bolum olen ablanin sirrinin buyuk etkisi var. yalniz zaping yaparken ras geldim oyunculuklar asiri tiyatro vari olmus kisaca dizi dokuluyor. ve ilk zamanlardaki sir da kaybolunca dizinin buyusu kayboldu. dizi sadece askna fisneye donunce turk toplumununa ne kadar aykiri oldugu ortaya cikti. totalde artik dizinin toparlanmasi inkabsiz. pazar gunu tek bu dizi var diye mecbur izlenecek...

tabi bu durum tek acuna yarayacak. yalniz bir nihat bir taner cikmadi ama almedia zeyna olarak yer aldi. kzlari dovuyor :)))) hele birde acun camur dovusu yaptirsa kizlara tam komedi olacak :)))))

TNS'ye son 28 gün !!!

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu ve geçen hafta ile kıyaslaması şöyle :

1-) Dün ne olduysa Survivor aniden atağa kalktı ve iki grupta da 12'yi aşıp 13'e yaklaştı. Total'de 3, A/B'de 1 reytinglik rekor artış sergiledi, bununla da yetinmeyip ilk kez Total'i, A/B'den yüksek çıktı !

2-) Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da 0,80-1 reyting arası kayba uğradı, Kayıp çok ciddi değil ama reyting eskiden de düşük olduğu için çok göze battı ve geri sıralara düştü. Bir aralar 10 olduğunu düşünürsek gerilemenin boyutunu daha iyi anlarız tabi.

3-) Stadyum-Derbi geçen haftaya göre yükseldi ama bölünen bir program olduğu için kınıyorum sadece.

4-) Gördüğüm en gereksiz programlardan biri olan Hayata Gülümse, Survivor'un özetini yayınlandığı için Survivor'dan sonra fena gitmemiş. Show bu işle o saatte reyting kazanıyor ama kalitesiz işler yaptığı kesin. Dün izledim ilk kez, o nedenle böyle ağır eleştiriyorum.

5-) Kanal D'nin filmi Transit arkası çok sağlam olmamasına rağmen başarılı olmuş.

6-) Kim Milyoner Olmak İster geçen haftaya göre önemli oranda düştü, 2 reytingden fazla ama yine de yeri pek değişmedi.

7-) Behzat Ç geçen haftaya göre Total'de geriledi, A/B'de arttı. Ama artmış hali bile hiç iyi değil, bu sene Twitter'daki etkisini de kaybetti, seneye devam etme olasılığı hiç yok açıkçası.

😎 Star'ın pazar sineması kuşağı hiç iş yapmadı, film kaliteleri düştükçe reyting de düşüyor her hafta, 4 share'la yetindi. Star film yerine dizi tekrarı yayınlasa daha çok reyting alabilirdi.

9-) Farklı Desenler iki grupta da yükselerek Total'e damgasını vurmaya devam etti, Total'de en çok izlenen dizi oldu.

10-) Dün tekrarlar da etkiliydi, 10 share'ı aşan çok yapım var listede.

11-) Avrupa Avrupa 0,70 reyting artarak üstlere tırmandı A/B'de. TRT bu sene iyi gidiyor. SBT'den sonraki haline de bakmak lazım tabi.

12-) Babam İçin 4-5 share ile hiç umut vaad etmiyor.

Son düzenleme:
Survivorun yukselme sebebi almedanin bir kadindan beklenmeyecek gucu ve yetenegi.. bu cikis dun oldu once futbol macinda surusune bereket gol atti. ardinda dun havuzda gollerine devam etti. en son dovus oynunda unlulerin 8 puanin yarisini kendi badina aldi. kizlar almeda karsisinda okadar komik duruma dusuyorlar ki cok komik oluyor. buda reytinge yansiyor tabi..
Iki gundur twittir almedayla yikiliyor. almeda cikinca yorumlar cosuyor . Turkiyeye gelince magizde bayagi konusulacak herhalde.

Son düzenleme:
Bence Kanal D yazin böyle bir yayin akisi koyabilir:
1.) Kanit'i Pazartesi veya Persembe 2.kusak'da yayinlayabilir.
2.) Akasya Duragi'ni gecen yaz gibi Pazartesi 20:00'da baslatirlar.
3.) Hümeyra'nin oynayacagi Mistik ise büyük ihtimalle Carsamba aksami yayinlanir.
4.) Cok Güzel Hareketler Bunlar yeniden, ama sadece yaz icin bol sürprizli bölümleri ile dönerse özeti ile beraber ilk 2'yi kapatabilir. Gecen yaz özel bölümleri zirveyi zorladi.
5.) Sansli Masa'nin modasi gecsede, bölümleri kisa tutup mesela ünlüler'i bir masaya oturtabilirler. Simdiki durumundan daha iyi gidecegi kesin. :)
6.) Kazanmak Icin Bir Dakika'da devam edebilir, ama bol reklamini yapmalilar, Acun'un programlarinin seviyesine gelmek istiyorsalar.

Bitti, gitti, bu kadar ...
:))

babamla beraber stadyum diğer spor prgramlarını izledik özellikle kaya çilingiroğlunun çıktığı program süperdi hiç birinde matematik yok hesap yapamıyolar :F:F

Dün buraya yazmistim survivor da süper bir bölüm geliyor diye öylede oldu ve reytinglerde fark atarak ilk ikiyi kapatti.

Stadyum TS-FB macininda etkisiyle iyi gitmis.

Farkli Desenler iki grubtada basarili hele AB de STV ye göre süper

UEK baya düstü iki grubtada ilk 3 e bile girememis. Bu Dizi 12 reyting alirken bile karsisinda rakip olmadigindan diyordum dogru cikti.

TNS'ye son 28 gün !!!

Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu ve geçen hafta ile kıyaslaması şöyle :

1-) Dün ne olduysa Survivor aniden atağa kalktı ve iki grupta da 12'yi aşıp 13'e yaklaştı. Total'de 3, A/B'de 1 reytinglik rekor artış sergiledi, bununla da yetinmeyip ilk kez Total'i, A/B'den yüksek çıktı !

2-) Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da 0,80-1 reyting arası kayba uğradı, Kayıp çok ciddi değil ama reyting eskiden de düşük olduğu için çok göze battı ve geri sıralara düştü. Bir aralar 10 olduğunu düşünürsek gerilemenin boyutunu daha iyi anlarız tabi.

3-) Stadyum-Derbi geçen haftaya göre yükseldi ama bölünen bir program olduğu için kınıyorum sadece.

4-) Gördüğüm en gereksiz programlardan biri olan Hayata Gülümse, Survivor'un özetini yayınlandığı için Survivor'dan sonra fena gitmemiş. Show bu işle o saatte reyting kazanıyor ama kalitesiz işler yaptığı kesin. Dün izledim ilk kez, o nedenle böyle ağır eleştiriyorum.

5-) Kanal D'nin filmi Transit arkası çok sağlam olmamasına rağmen başarılı olmuş.

6-) Kim Milyoner Olmak İster geçen haftaya göre önemli oranda düştü, 2 reytingden fazla ama yine de yeri pek değişmedi.

7-) Behzat Ç geçen haftaya göre Total'de geriledi, A/B'de arttı. Ama artmış hali bile hiç iyi değil, bu sene Twitter'daki etkisini de kaybetti, seneye devam etme olasılığı hiç yok açıkçası.

😎 Star'ın pazar sineması kuşağı hiç iş yapmadı, film kaliteleri düştükçe reyting de düşüyor her hafta, 4 share'la yetindi. Star film yerine dizi tekrarı yayınlasa daha çok reyting alabilirdi.

9-) Farklı Desenler iki grupta da yükselerek Total'e damgasını vurmaya devam etti, Total'de en çok izlenen dizi oldu.

10-) Dün tekrarlar da etkiliydi, 10 share'ı aşan çok yapım var listede.

11-) Avrupa Avrupa 0,70 reyting artarak üstlere tırmandı A/B'de. TRT bu sene iyi gidiyor. SBT'den sonraki haline de bakmak lazım tabi.

12-) Babam İçin 4-5 share ile hiç umut vaad etmiyor.
Yorumunun başına Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre yazmak yerine avatarına falan ekle arkadaşım bunu. Neden yorumluyorsun ki şüpheli olduğu halde.. Şüpheli şeyin yorumu olur mu.

Survivora bakıyorum.. İzleyecek çok şey bulamıyorum zaten..

Son düzenleme:
umutsuz ev kadınlarının düşüşü normal değil bu diziyi izlemiyorum ama bir hafta içinde bu kadar düşmesi sbt oyunları başka bişey değil..
survivor adlı acun markalı kof proğram birinci olmuş halkımı seviyorum:)
behzat ç. istikrarlı bir şekilde yerini koruyor reytinge değilde kaliteye bakılırsa tv deki en kaliteli film umarım star bu diziyi daha bir 5 yıl yayınlar..
farklı desenlerin yükselişi sbt katkısı... normal bir reyting ölçümünde 3 reytingi geçemez..

stadyum proğramı derbiden dolayı ve maçlardaki heyecanın artmasından dolayı haklı bir şekilde yükselmiş..