TNS'ye son 28 gün !!!
Gerçekliği şüpheli SBT sonuçlarına göre günün yorumu ve geçen hafta ile kıyaslaması şöyle :
1-) Dün ne olduysa Survivor aniden atağa kalktı ve iki grupta da 12'yi aşıp 13'e yaklaştı. Total'de 3, A/B'de 1 reytinglik rekor artış sergiledi, bununla da yetinmeyip ilk kez Total'i, A/B'den yüksek çıktı !
2-) Umutsuz Ev Kadınları iki grupta da 0,80-1 reyting arası kayba uğradı, Kayıp çok ciddi değil ama reyting eskiden de düşük olduğu için çok göze battı ve geri sıralara düştü. Bir aralar 10 olduğunu düşünürsek gerilemenin boyutunu daha iyi anlarız tabi.
3-) Stadyum-Derbi geçen haftaya göre yükseldi ama bölünen bir program olduğu için kınıyorum sadece.
4-) Gördüğüm en gereksiz programlardan biri olan Hayata Gülümse, Survivor'un özetini yayınlandığı için Survivor'dan sonra fena gitmemiş. Show bu işle o saatte reyting kazanıyor ama kalitesiz işler yaptığı kesin. Dün izledim ilk kez, o nedenle böyle ağır eleştiriyorum.
5-) Kanal D'nin filmi Transit arkası çok sağlam olmamasına rağmen başarılı olmuş.
6-) Kim Milyoner Olmak İster geçen haftaya göre önemli oranda düştü, 2 reytingden fazla ama yine de yeri pek değişmedi.
7-) Behzat Ç geçen haftaya göre Total'de geriledi, A/B'de arttı. Ama artmış hali bile hiç iyi değil, bu sene Twitter'daki etkisini de kaybetti, seneye devam etme olasılığı hiç yok açıkçası.
😎 Star'ın pazar sineması kuşağı hiç iş yapmadı, film kaliteleri düştükçe reyting de düşüyor her hafta, 4 share'la yetindi. Star film yerine dizi tekrarı yayınlasa daha çok reyting alabilirdi.
9-) Farklı Desenler iki grupta da yükselerek Total'e damgasını vurmaya devam etti, Total'de en çok izlenen dizi oldu.
10-) Dün tekrarlar da etkiliydi, 10 share'ı aşan çok yapım var listede.
11-) Avrupa Avrupa 0,70 reyting artarak üstlere tırmandı A/B'de. TRT bu sene iyi gidiyor. SBT'den sonraki haline de bakmak lazım tabi.
12-) Babam İçin 4-5 share ile hiç umut vaad etmiyor.