1 Milyonu Geçen Bölüm Silindi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayoll şu youtubeden izleyen 1 milyon kişi brazda tvden baksında şu 12-13 reytingten kurtulalım artık reytinge faydaları olmadıktan sonra netten istedikleri kadar izlesinler beni ilgilendirmiyor 😵😵

ayoll şu youtubeden izleyen 1 milyon kişi brazda tvden baksında şu 12-13 reytingten kurtulalım artık reytinge faydaları olmadıktan sonra netten istedikleri kadar izlesinler beni ilgilendirmiyor 😵😵
Reklam bunaltıyor milleti çok da haksız sayılmazlar.

Reklam bunaltıyor milleti çok da haksız sayılmazlar.
reytinge fayda olmadıktan sonra twetterden yok çok konusmuslar yok netten izlemişler beni ilgilendirmiyor o çok konustukları diziye 12 reyting aldırıyorlar sonucta bu sezon baya çuvalladık reytinglerde 🙁🙁🙁

Ben reytinglerde çuvalladığımıza inanmıyorum,sokağın nabzına bakarım ben esnafım bir hafta boyunca her yerde Kurtlar Vadisi konuşuldu.

Diziyi sevenler için kötü gelişme olmuş

Ben reytinglerde çuvalladığımıza inanmıyorum,sokağın nabzına bakarım ben esnafım bir hafta boyunca her yerde Kurtlar Vadisi konuşuldu.
o konusanlar brazda diziye izlese hiç fena olmayacak okadar güzel bölümlere 12 reyting görünce sinirden çatlıyorum 🙂🙂🙂

Kasti olarak yapıldığını sanmıyorum. Yükleyen kişi silmiştir ya da telif hakkı nedeniyle silinmiş olabilir.

Yükleyen kişi pişman olduysa.

Kasti olarak yapıldığını sanmıyorum. Yükleyen kişi silmiştir ya da telif hakkı nedeniyle silinmiş olabilir.

Yükleyen kişi pişman olduysa.

O bölümün üzerine tanımam KVP izlemeyen biriyim ama ben müthiş beğendim....nedeni belli zaten....gerçekleri yansıtması...