1 milyonluk ünlü

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
e04e6061.jpg

Tuba Büyüküstün'ün ismine ait Facebook hayran sayfası 1 milyon kişiyi geçti.
https://www.facebook.com/TubaBuyukustun adresinden Tuba Büyüküstün ile ilgili haber, fotoğraf ve videolar paylaşan hayran sayfasını 1.000.057 kişi beğendi. Böylece kendisine ait olan en fazla hayran beğenisi bulunan sayfa ünvanına şimdi de 1 milyonu ilk geçen Türk oyuncu ünlü ünvanını eklemiş oldu.

Gözlerden ırak Toprak ve Maya ile vakit geçiren ve kameralara nadiren görünen özel güzel için 1 milyon sayısı bile aslında az bir rakamdır. Öyle ya O gülümsediğinde O'na hayran olmayacak insan çeşidi var mıdır ?
Kısacası bu gösteriyor ki Tuba Büyüküstün'ü özleyen ve O'nu ekranda görebilmeyi isteyen 1 milyon kişi var !

Kaynak
http://www.ozgurdurum.net/Tubabuyukustun-tuba-buyukustun-1-milyonluk-unlu-70515.html

Son düzenleme:
Tuba her alanda ilklerin oyuncusu olmaya devam ediyor :)
Yeni sezonda ekranlara dönmesi en büyük isteğim

Güzelliğine hiç lafım yok ama ben oyunculuğunu çok fazla beğenmiyorum

Güzelliğine hiç lafım yok ama ben oyunculuğunu çok fazla beğenmiyorum

Oyunculuğunu tam anlamıyla gösterecek proje ve karakter seçemiyor.Yoksa o kapasite fazlasıyla var.Özellikle Asi dizisinde oyunculuk olarak çok iyidi birbirine yakın karakterleri oynadığı için ve oynadığı karakterler fazla iddalı olmadığı için bazı kesimlerde böyle düşünce oluşabiliyor Tuba hakkında :)

Nasıl bu kadar fanı var anlamadım, ortada bir başarıda gözükmüyor bana göre:)

Tuba Büyüküstün bir markadır sadece Türkiyede değil Ortadoğuda, Balkanlarda,Azerbaycan'da Hırvatistan'da kısacası dizilerinin yayınlandığı her ülkede çok sevilen beğenilen örnek alınan bir isim haline geldi Tuba Büyüküstün o yüzden bu sevgi destek az bile

Tuba Büyüküstün bir markadır sadece Türkiyede değil Ortadoğuda, Balkanlarda,Azerbaycan'da Hırvatistan'da kısacası dizilerinin yayınlandığı her ülkede çok sevilen beğenilen örnek alınan bir isim haline geldi Tuba Büyüküstün o yüzden bu sevgi destek az bile

Ben şahsen bir başarı göremedim diye söylüyorum, misal bariz olarak bir Beren Saat değil ama fanları her tarafa takılıyorlar ondan dolayı heralde..

Ben şahsen bir başarı göremedim diye söylüyorum, misal bariz olarak bir Beren Saat değil ama fanları her tarafa takılıyorlar ondan dolayı heralde..

Beren Saat aşka sürgün ve hatırla sevgili dizilerinde bu kadar gündemde olan bir isim değildi ne zaman Aşkı Memnu'da Bihter gibi çok dişli bir rolü oynadı patladı ardından tecavüze uğrayan mağdur fatmagül karakteri geldi.Yani iş biraz da karakter seçimlerinde Tuba'nın oynadığı dizilerdeki karakteri bir Bihter bir Fatmagül kıvamında değildi o yüzden oyunculuk olarak bu tarz eleştiriler alıyor
Ama öte yandan bir durum var Türkiye'de çok çok güzel kızlar var ama Tuba Büyüküstün yıllardır oyunculuk yapıyor ve yaptığı her dizi tutuyor.Oyunculuk yeteneği olmasaydı bugünlere kadar gelemezdi ortada bir başarı var bunu görmezden gelmek haksızlık olur

dream se konuyu açan konuda tubayla ilgilidir bir gün şaşırıpta berenle ilgili bir konu açsın dişlerimi kıracağım :))