1 Mart 2015 Pazar Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sakineyi unutmayalım

Ben sevmiyorum o yan karakterleri.

Yaa bu arada bir kötü karakter nasıl bu akdar çok seviliyor hala anlamıyorum.
Forumda herkes Efsun diye ölüyor. Zaten şuana kadar tek annem bela okudu o karaktere başkada görmedim.

OHB'nin son bölümünü izledim diye düşmüş dizi

Ben sevmiyorum o yan karakterleri.

Yaa bu arada bir kötü karakter nasıl bu akdar çok seviliyor hala anlamıyorum.
Forumda herkes Efsun diye ölüyor. Zaten şuana kadar tek annem bela okudu o karaktere başkada görmedim.
Normal bi kötü karakter değil ki çok eğlenceli insan gülüyor izlerken yetenek küpü onunla alakalı birşey sanırım

Normal bi kötü karakter değil ki çok eğlenceli insan gülüyor izlerken yetenek küpü onunla alakalı birşey sanırım

Aslında ağlama sahneleri dışında süper oynuyor ama Bahar iyi o kötü sonuçta bence bu akdar sevilmesi anormal. Şey belkide Bihter gibi. Bihter'de kötüydü ama çok seviliyordu. Öle bir karakter.

Aslında ağlama sahneleri dışında süper oynuyor ama Bahar iyi o kötü sonuçta bence bu akdar sevilmesi anormal. Şey belkide Bihter gibi. Bihter'de kötüydü ama çok seviliyordu. Öle bir karakter.
Hülya da seviliyor aslında kötü karakter ama nefret edilemiyor valla Bahar ı hiç sevmiyorum ben sahnelerinde içim sıkılıyo

OHB'me nazar değdi izlemiyorum ama sevdiğim bir dizi.
Umarım yükselir en kötü bahçede yeni bir mezar kazarlar.

Şeref Meselesi yükselmiş dün bizimkiler izliyordu.
Tebrikler.

OHB'me nazar değdi izlemiyorum ama sevdiğim bir dizi.
Umarım yükselir en kötü bahçede yeni bir mezar kazarlar.

Şeref Meselesi yükselmiş dün bizimkiler izliyordu.
Tebrikler.
Sevgili Süp.Modum OHB izlemeyen çok şey kaybeder psikolojik gerilim korku fimi gibi dizi izliyoruz her diziye bu nasip olmaz

Sevgili Süp.Modum OHB izlemeyen çok şey kaybeder psikolojik gerilim korku fimi gibi dizi izliyoruz her diziye bu nasip olmaz
Biliyorum evet heyecanlı dizi hep başlamak istiyordum da bir türlü zaman ayırıp başlayamadım. Yazın izlerim büyük ihtimalle.

Survivor yine çok iyi giderek zirvede yer almış tebrikler.

O Hayat Benim düşüş yaşamış çok şaşırtıcı. Ama yine de gayet iyi gitmiş. Kaç haftadır izleyemiyorum diziyi. Umarım haftaya toparlanır.

Şeref Meselesi yükselmiş AB oranı gayet iyi. Tebrikler.

Gönül İşleri fena düşmüş. İyi olduğu AB'de bile 2 almış. Toparlanmalı acilen.

Sevdam Alabora için ne yapsalar boş. Geçmiş olsun.

Sevdam Alabora iyi bir diziydi ama şansı yaver gitmedi belki kanal biraz arkasında dursa yavaşta olsa toparlanabilir diyeceğim ama en geç 2 haftaya final haberi gelecek gibi. Endemol bu diziyi tutturamadı.

O Hayat Benim bu hafta bayağı düşmüş ve Küçük Gelin'in bile gerisinde kalmış TNS sen nelere kadirsin.

Şeref Meselesi totalde vasat ama AB grubunda toparlanmış yine de. Dizi tam ipin ucuna geliyor sonra bir daha toparlanıyor. Anne karakteri bıçaklanmış bölümün sonunda haftaya yükselebilir yine.

Acun'un havası çabuk sönmüş