1 Mart 2015 Pazar ABD Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Amerikan televizyonlarında bu Pazar önemli bir Pazar günüydü çünkü üç yeni dizi birden yayına girdi.

Fox'ta yeni başlayan komedi dizisi The Last Man on Earth iki bölümüyle de 2.3 reyting aldı ve gecenin en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Diziden önce yayınlanan The Simpsons ve Brooklyn Nine-Nine'da da yükseliş söz konusu.

Once Upon a Time yine yüksek reytinglerle geri döndü fakat dizi bu sezon başındaki reytinglerini arıyor. Once Upon a Time sonrası yayınlanan Secrets & Lies ise 1.5 reytingle hayal kırıklığı yaşadı. Anlaşılan ABC'de Once Upon a Time sonrası kuşağındaki sıkıntı devam edecek.

CBS çok kötü bir gün geçirdi. Madam Secretary ve The Good Wife en düşük reytinglerini aldılar. Breaking Bad ve House yapımcılarından çıkma yeni dizi Battle Creek de sadece 1.0 reyting alarak ilk bölümüyle hayal kırıklığı yaşadı.

İşte günün sonuçları:

SaatKanalProgram18-49 Rating18-49 Share
07:00CBS60 Minutes1.6/513.31
ABCOnce Upon A Time: Secrets of Storybrooke1.3/44.38
NBCThe Voice - Tekrar (7-9PM)1.2/45.12
FOXThe Simpsons - Tekrar1.0/32.51
07:30FOXBob's Burgers1.4/42.98
08:00ABCOnce Upon A Time2.2/66.55
FOXThe Simpsons1.8/53.97
CBSMadam Secretary1.3/411.42
08:30FOXBrooklyn Nine-Nine1.8/53.63
09:00FOXThe Last Man on Earth - YENİ DİZİ2.3/65.7
ABCSecrets & Lies (9-11PM) - YENİ DİZİ1.5/45.83
CBSThe Good Wife1.1/38.92
NBCDateline (9-11PM)0.8/23.85
09:30FOXThe Last Man on Earth2.3/65.67
10:00CBSBattle Creek - YENİ DİZİ1.0/37.81

The last mani az önce izledim güzel diziydi sevdim ama devam etmem @Çiğdem- snde bi izle 😉

The Last Man on Earth gayet iyi başlamış, ama bu oranları koruması lazım. Diğer iki dizi de başladıkları gibi bitecek büyük ihtimalle.

The Last Man on Earth için çok sevindim. Gayet iyi başladı ama benim anlamadım CBS hangi mantıkla Battle Creek'e Pazar'a koydu. Zaten The Good Wife'ın aldığı reyting belli. Taş çatlasa 1.5 alır, ama taş da çatlamaz kolay kolay. Bunun arkasına koyduğun dizi gidip 2 reyting alacak değil 1-1.5 arası bir şeyler alacağı besbelli. Bir de The Good Wife kadınlara daha çok hitap eden bir dizi, Battle Creek ise erkeklere daha çok hitap eden dizi. Resmen ateşe attılar. Yer mi bulamadılar yoksa diziden mi çok ümitsizlerdi bilemiyorum. Bu arada dizi gayet iyi de eleştiriler aldı...

Once Upon A Time için bir haftam daha vardır diye düşünüyordum, yanılmışım.

4. sezona başlarım bugün yarın. American horror'unda 4. sezonuna başlar eş zamanlı gitmeyi planlıyorum.

last man çok iyi başlamış
inşallah korur reytinglerini

gayet iyi reytinglerle başlamış cnm zaten 20 dakika birşey devam et bence bu benim ilk komedi dizim oldu kesinlikle devam edicem 20 akika gülelim yani
Bence az bile almış zamanla dahada yükselecektir
)

Battle Creek çok kötü The Last Man on Earth iyi başlamış. Brooklyn Nine-Nine iyi gitmiş.