Bilgilendirme için teşekkürler, işte durum özeti budur 👏🏻Şerbet Showunu yapnaya devam ediyor ...
Gold Filmin en çok bölüme ulaşan yapimi
Reytingleride en çok izlenen yapimiymis
4 sezon bekleniyor gibi
EDHO'nun göremediği 200. Bölüm'ü görmesi dileği ile 🤝Gel hele gel diye bekliyor Gönül Dağı. 😅
200 gördü. 201 olmadı. Öyle değil mi ?EDHO'nun göremediği 200. Bölüm'ü görmesi dileği ile 🤝
199 yayınlandı en son, 200 hiç yayınlanmadı200 gördü. 201 olmadı. Öyle değil mi ?
Aklımda öyle kalmış. Bilgi için teşekürler199 yayınlandı en son, 200 hiç yayınlanmadı
Deş deş yaramı deş199 yayınlandı en son, 200 hiç yayınlanmadı
200. Bölüm kasedi, Bahadir ağabey'de200 gördü. 201 olmadı. Öyle değil mi ?
Bilerek yapmadık.Deş deş yaramı deş
200. Bölüm kasedi, Bahadir ağabey'de
Sen bana inanmiysin. Yoksa sen beni sevmiymisin ?Hadi cnm
Aynı isimle devam ettiremiyorsun forumdaHadi cnm
Hem sana inaniiim hem de seni seviyim Zazam 😂Sen bana inanmiysin. Yoksa sen beni sevmiymisin ?
Öyle bir projem var tabi @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Emre Ozansoy okursa
Okurlar biraz idare ettir erken bitiyorsunHem sana inaniiim hem de seni seviyim Zazam 😂
Öyle bir projem var tabi @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Emre Ozansoy okursa
Yok en az 100 bölümOkurlar biraz idare ettir erken bitiyorsun
Beğenmezsem okumayı keserim sen yaz hele.Öyle bir projem var tabi @serhatt @ömer karataş @batuhankaralar @Hobbit @Emre Ozansoy okursa
İyi yazar genellikleBeğenmezsem okumayı keserim sen yaz hele.
Ücreti karşılığında okurum tabi.Hem sana inaniiim hem de seni seviyim Zazam 😂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?