Seçimin kaybedeni doğan gurubu Oldu resmen))))Lider olabilirdi bence aynen coşku yoktu o kadar ama Stara şaşırdım baya az izlenmiş birde Kanal D.
Seçimin kaybedeni doğan gurubu Oldu resmen))))Lider olabilirdi bence aynen coşku yoktu o kadar ama Stara şaşırdım baya az izlenmiş birde Kanal D.
TRT1'de iyi izlenmiş denebilir diğer kanallardanda aynı yayın verilmesine rağmen.Seçimin kaybedeni doğan gurubu Oldu resmen))))
Doğan gurubu tek reytinglerde düşmemiş borsada yüzde on düşmüş . Hakikaten bu seçimin en çok kaybeden doğan gurubuLider olabilirdi bence aynen coşku yoktu o kadar ama Stara şaşırdım baya az izlenmiş birde Kanal D.
Dolar ilk kez bu kadar düşmüş Borsa 85e dayanmış.Doğan gurubu tek reytinglerde düşmemiş borsada yüzde on düşmüş . Hakikaten bu seçimin en çok kaybeden doğan gurubu
Normal sonuç 7 haziran öncesine döndü borsa ve dolar. Dolar 2.7 lere düşecekDolar ilk kez bu kadar düşmüş Borsa 85e dayanmış.
50 dolarım vardı keşke seçimden önce bozdursaydım.Normal sonuç 7 haziran öncesine döndü borsa ve dolar. Dolar 2.7 lere düşecek
Ben 3 lirayı görür görmez eldeki tüm dolarları bozdurdum))) çevremde seçimden sonra elektronik ürün alın dolar düşecek diyordum bilen bilir)))50 dolarım vardı keşke seçimden önce bozdursaydım.
Borsa tırmanmış baya.Ben 3 lirayı görür görmez eldeki tüm dolarları bozdurdum))) çevremde seçimden sonra elektronik ürün alın dolar düşecek diyordum bilen bilir)))
Borsa bu fırsatı kaçırmaz )))ama belli olmaz borsa keriz silkeleme yapar yakında uzak durmak lazım))Borsa tırmanmış baya.
Aynen abi dolarr 2ye düşmeli.Borsa bu fırsatı kaçırmaz )))ama belli olmaz borsa keriz silkeleme yapar yakında uzak durmak lazım))
Yok okadar değil yüksel dolar ekonomi için iyi aslında 2.5'altına düşmezAynen abi dolarr 2ye düşmeli.
Niye demedin bana ya. :/Ben 3 lirayı görür görmez eldeki tüm dolarları bozdurdum))) çevremde seçimden sonra elektronik ürün alın dolar düşecek diyordum bilen bilir)))
O kadar düşse yeter.Yok okadar değil yüksel dolar ekonomi için iyi aslında 2.5'altına düşmez
Soranlara söyledim. Bir arkadaş TV alacakti bekle dedim 100lira ucuza alırsınız seçimden sonra dedimm ama babası ucuza bulunca almis. 50 dalardan kaybın 5-10 lira üzülmeye değmezNiye demedin bana ya. :/
efsunum balkabağım dün yayınlanmış olsaydı reytinglerde tozu dumana katmıştıatv teyyip amca aşkına @destere nin cıbırlara koyduğu isimleri koymuş programa maşallah kaç parça)
Kısa vadede en fazla 2.7 uzun vadede 2.5 düşebilirO kadar düşse yeter.
İkinci yarıda %3 büyüme bekleniyor ekonomide.Kısa vadede en fazla 2.7 uzun vadede 2.5 düşebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?