1 Kasım 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
1 Kasım 2015 Pazar ABD Reytingleri

Quantico_ABC.jpg

Pazar gecesinin reytingleri belli oldu.

2015 World Series ve Sunday Night Football'ın yayınlanması sebebiyle bir çok dizinin yeni bölümü yayınlanmadı.

Qunatico 0.3 reyting kaybederek 1.2 reytinge düştü. Anlaşılan dizi maçlardan fena etkinlenmiş.

Yakın zamanda iptal olacak olan Blood and Oil 0.8 reyting alarak yine kötü gitti.

Once Upon A Time 0.1 reyting düşerek 1.5 reytinge düştü. Yinede bu zorlu günde hiç fena değil.

CBS'nin 7 yıldır ekrana getirdiği The Good Wife 0.9 reytinge düşerek kendini iptal yoluna soktu. Anlaşılan izleyici yeter demiş.

NBC’de yayınlanan Sunday Night Football, 7.2 reyting gecenin galibi oldu.

İşte gecenin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

Son düzenleme:
nfl oldumu amerika sessizliğe gömülüyor ama izlemeside baya zevkli bunu ha hele son dakikalarda berabere ise efsane oluyor spikerler coşuyor resmen

Maçlar çok iyi gitmiş, ama bunun haricinde pek kayda değer bir şeyler yok gibi.

Aynen dizi çok iyi. Reytinglerde kötü mü gidiyor? :)
hayır kötü gitmiyor ilk haftanın reytinglerinden 0.3 kadar düşmüş ama zaten bayağı yüksek reyting alıyordu 0.3 lük kayıp hiçbişey sayılır :) bizim dizilerde haftadan haftaya 2 veya 3 puanlık reyting kayıpları oluyor ABD de daha istikrarlı diziler :)

Maçtan dolayı düşmüş yoksa iyi reyting alırdı. :)
ben maçtan nefret ederim ama quantico yu izliyorum demekki seyircilerin hepsi benim gibi değil arada kaytaranlar varmış :)

Maçtan dolayı düşmüş yoksa iyi reyting alırdı. :)
hayır kötü gitmiyor ilk haftanın reytinglerinden 0.3 kadar düşmüş ama zaten bayağı yüksek reyting alıyordu 0.3 lük kayıp hiçbişey sayılır :) bizim dizilerde haftadan haftaya 2 veya 3 puanlık reyting kayıpları oluyor ABD de daha istikrarlı diziler :)

ben maçtan nefret ederim ama quantico yu izliyorum demekki seyircilerin hepsi benim gibi değil arada kaytaranlar varmış :)
Bitmeyecek kadar oranlar alsın da :)