1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü.
Küçümsemiyorum. A/B`de 4 alıyordu ama Yalan Dünya nedense aniden düştü 5`e, o da yükseldi ve geçti. Totalde 4`e katlayabilir buna şaşırmam ama A/B`de geçmesi bana göre İMKANSIZ.

of of of tatar ramazanda fena müzik var of of of

Küçümsemiyorum. A/B`de 4 alıyordu ama Yalan Dünya nedense aniden düştü 5`e, o da yükseldi ve geçti. Totalde 4`e katlayabilir buna şaşırmam ama A/B`de geçmesi bana göre İMKANSIZ.
Karagül'ü kaç kere izledin bilmiyorum ama dizi çok sağlam. Bir Küçük Gelin değil yani.
Bu oranları sonuna dek hakediyor.

EveN senden başka yd izleyen bile yok forumda doğru düzgün millet izlemiyo bu diziyi karagül medcezir gibi diziler varken yalan dünyayı kim izler yav

Bence her sezonun kendi havası vardı ve hepsini de sevdim.

Hangi dizi ilk sezonki gibi kalır ki? Hepsi değişir. Eğer değişmezse sıkar. Her senenin kendi güzelliği var bence. Bu sene de çok iyi.
Ben ilk sezon delisiydim bu dizinin tekrarlarını filan izlerdim ama sonra ilk sezonki havayı alamadım. Tamam bu sezonda güzel ama öyle çok güldürmüyor ve sıkıyor.

Durun siz kardeşsiniz.

Medcezir bu hafta 9 reyting bile göremedi düşüş var dizide.

Karagül'ü kaç kere izledin bilmiyorum ama dizi çok sağlam. Bir Küçük Gelin değil yani.
Bu oranları sonuna dek hakediyor.
özcan deniz geri dönüp başrol olursa düşer bence zaten onu başrol yapan dizi bence 4 reytingten fazlasını haketmez

Çok az bu oranlar Yalan Dünya için. 5`i geçmediği geceler daha yüksek çıkıyor ama İnşallah yarın yükseliş yakalar.

Gülse Engini ikna atse şu an totalde 6, A/B`de 10`a dayanmıştık.

90 lar bile geçecek neredeyse çok bi fark yokki. Yd gelse başa baş giderler.

Medcezir neden bu kadar düşük Total'de? Anlıklara bakmayalı uzun zaman oldu ama Medcezir Total'de biraz düşük gibi AB'de 1.liğimiz garanti de olsa.

Karagül bu hafta uçmuş. Show şu diziyi neden transfer etmezsin sana anlam veremiyorum bir türlü. Bravo Karagül, bravo Fox!

Çok az bu oranlar Yalan Dünya için. 5`i geçmediği geceler daha yüksek çıkıyor ama İnşallah yarın yükseliş yakalar.

Gülse Engini ikna atse şu an totalde 6, A/B`de 10`a dayanmıştık.
yok yok bence total 15 ab 25 olurdu
))))

ben yd nin reytingine bakarak konuşmuyorum ki dizinin kendisi kötü abartılı karakterler başka bişey yok
O senin düşüncen. Benim için de Vadi ve Tatar abartılı. Her bölüm silah olur da vurulanlar ölmez mi?

Yalan Dünya en azından komedi. Güldürmek için her yol mübah. Ben gerçeğim demiyor.

Nihat Hatipoğlu'nu bile transfer edemiyor nasıl becersin.