Küçümsemiyorum. A/B`de 4 alıyordu ama Yalan Dünya nedense aniden düştü 5`e, o da yükseldi ve geçti. Totalde 4`e katlayabilir buna şaşırmam ama A/B`de geçmesi bana göre İMKANSIZ.Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü.
Küçümsemiyorum. A/B`de 4 alıyordu ama Yalan Dünya nedense aniden düştü 5`e, o da yükseldi ve geçti. Totalde 4`e katlayabilir buna şaşırmam ama A/B`de geçmesi bana göre İMKANSIZ.Niye bu kadar küçümsüyorsun ki Karagül'ü.
ama genelde total arttıkça ab düşer panpaBen de öyle düşünüyorum.
Karagül'ü kaç kere izledin bilmiyorum ama dizi çok sağlam. Bir Küçük Gelin değil yani.Küçümsemiyorum. A/B`de 4 alıyordu ama Yalan Dünya nedense aniden düştü 5`e, o da yükseldi ve geçti. Totalde 4`e katlayabilir buna şaşırmam ama A/B`de geçmesi bana göre İMKANSIZ.
Tatar niye 1-2 reyting alıyor?of of of tatar ramazanda fena müzik var of of of
Alakası yok bence. Geçen hafta totali en yüksek oranını aldı AB de keza öyle yükseldi.ama genelde total arttıkça ab düşer panpabakalım tersi olacak mı
Ben ilk sezon delisiydim bu dizinin tekrarlarını filan izlerdim ama sonra ilk sezonki havayı alamadım. Tamam bu sezonda güzel ama öyle çok güldürmüyor ve sıkıyor.Bence her sezonun kendi havası vardı ve hepsini de sevdim.
Hangi dizi ilk sezonki gibi kalır ki? Hepsi değişir. Eğer değişmezse sıkar. Her senenin kendi güzelliği var bence. Bu sene de çok iyi.
Durun siz kardeşsiniz.bizim forum çok yenilikçi tartışma çıkarma-konularda alakasız mesajlar yazma konusunda şike tartışması vardı uefa son sözü söyledi, tuba-beren oldu-vadi-beren oalyına döndük-vadi arayı açtı gezi parkı oldu olay-o bitti ab-total oldu-şimdi bazıları pompişik yöntemlerle my yi devirme çabaları içinde yeni tartışma konumuz hayırlı olsun
özcan deniz geri dönüp başrol olursa düşer bence zaten onu başrol yapan dizi bence 4 reytingten fazlasını haketmezKaragül'ü kaç kere izledin bilmiyorum ama dizi çok sağlam. Bir Küçük Gelin değil yani.Bu oranları sonuna dek hakediyor.
ben yd nin reytingine bakarak konuşmuyorum ki dizinin kendisi kötü abartılı karakterler başka bişey yokTatar niye 1-2 reyting alıyor?Dizi kötü açık ve net.
90 lar bile geçecek neredeyse çok bi fark yokki. Yd gelse başa baş giderler.bizim forum çok yenilikçi tartışma çıkarma-konularda alakasız mesajlar yazma konusunda şike tartışması vardı uefa son sözü söyledi, tuba-beren oldu-vadi-beren oalyına döndük-vadi arayı açtı gezi parkı oldu olay-o bitti ab-total oldu-şimdi bazıları pompişik yöntemlerle my yi devirme çabaları içinde yeni tartışma konumuz hayırlı olsun
yok yok bence total 15 ab 25 olurduÇok az bu oranlar Yalan Dünya için. 5`i geçmediği geceler daha yüksek çıkıyor ama İnşallah yarın yükseliş yakalar.
Gülse Engini ikna atse şu an totalde 6, A/B`de 10`a dayanmıştık.
orjinal hürrem bu darbe planlarına cevabı verdi zaten panpa diğer sözler anlamsızDurun siz kardeşsiniz.
O senin düşüncen. Benim için de Vadi ve Tatar abartılı. Her bölüm silah olur da vurulanlar ölmez mi?ben yd nin reytingine bakarak konuşmuyorum ki dizinin kendisi kötü abartılı karakterler başka bişey yok
Medcezir neden bu kadar düşük Total'de? Anlıklara bakmayalı uzun zaman oldu ama Medcezir Total'de biraz düşük gibi AB'de 1.liğimiz garanti de olsa.
Karagül bu hafta uçmuş. Show şu diziyi neden transfer etmezsin sana anlam veremiyorum bir türlü. Bravo Karagül, bravo Fox!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?