YD nin düşük alması zorlu rakipleri olmasından dolayı bence. Çarşamba A/B de 90'lar 6 alıyorsa YD 7 alır bu kesin. Ama Totalde 90'ları geçemez.Ben sevdim bu bölümü.Umarım yükselir yarın. Artık bütün komediler yükselipte Yalan Dünya düşerse TNS`den şephe edeceğim.
ne alaka yav mantığa bakBen sevdim bu bölümü.Umarım yükselir yarın. Artık bütün komediler yükselipte Yalan Dünya düşerse TNS`den şephe edeceğim.
Yok bence. Anlıklara takılma yarın 9.50 ve üzeri garanti bence.2 dakikada 11 görürmüydü.😕
Çarşambaya mı geçsin yani?YD nin düşük alması zorlu rakipleri olmasından dolayı bence. Çarşamba A/B de 90'lar 6 alıyorsa YD 7 alır bu kesin. Ama Totalde 90'ları geçemez.
bu hafta çok gar,p küçük gelin de karagül ü geçebilir pazar günüoha karagül ne yapmış öyle haftalıklarda 2.sıraya yerleşmesi kesinleşti artık
nasıl anıklara takılma 2 dakika daha beklese garanti 11 reytingi görecektiYok bence. Anlıklara takılma yarın 9.50 ve üzeri garanti bence.
Düşmesi için neden var mı?ne alaka yav mantığa bakkomediler yükselmiş de yd yükselmezse tns ye güvenmezmiş yükselmesi için bi neden yok düşmezse şüphe ederim ben
geçsin tabi hatta zirveye konsun boş duruyor nasılsa zirveYD nin düşük alması zorlu rakipleri olmasından dolayı bence. Çarşamba A/B de 90'lar 6 alıyorsa YD 7 alır bu kesin. Ama Totalde 90'ları geçemez.
rakiplerinin düşük alması veya düşmesi yeterli zaten yükselmesi için yd nin bu bölüm düşmesi lazım karagül coştu iyice medcezirde varDüşmesi için neden var mı?
Doksanların yükselmesi için ne neden vardı?
Anlıklarda 11 reyting görmesi Tns ile alakalı değil yani onu demek istiyorum.nasıl anıklara takılma 2 dakika daha beklese garanti 11 reytingi görecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?