1 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Ben sevdim bu bölümü.
Umarım yükselir yarın. Artık bütün komediler yükselipte Yalan Dünya düşerse TNS`den şephe edeceğim.
YD nin düşük alması zorlu rakipleri olmasından dolayı bence. Çarşamba A/B de 90'lar 6 alıyorsa YD 7 alır bu kesin. Ama Totalde 90'ları geçemez.

Ben sevdim bu bölümü.
Umarım yükselir yarın. Artık bütün komediler yükselipte Yalan Dünya düşerse TNS`den şephe edeceğim.
ne alaka yav mantığa bak
komediler yükselmiş de yd yükselmezse tns ye güvenmezmiş yükselmesi için bi neden yok düşmezse şüphe ederim ben

Vasfiye.

Yalan Dünyanın bu akşamki reklam düzenini çok sevdim. Güzel bir düzen oldu gibi. Düşüşü düzenden mi ki bilmiyorum.
Belki de diğerleri yayındayken reklam verip, onlar reklamdayken yayınlanmalıydı.

oha karagül ne yapmış öyle haftalıklarda 2.sıraya yerleşmesi kesinleşti artık

YD nin düşük alması zorlu rakipleri olmasından dolayı bence. Çarşamba A/B de 90'lar 6 alıyorsa YD 7 alır bu kesin. Ama Totalde 90'ları geçemez.
Çarşambaya mı geçsin yani?

Yalan Dünya O Ses ve Karadayı arasında 6-8 alıyordu. Rakiple alakası var mı ki?

Benim karanlık tarafım var, öyle miii? Benim? Ay bunu İskoçya’daki paşa dedeme nasıl açıklayacaam! #yalandunyaizlemek

Yalan Dünya süper ya Vasfiye'ye koptum süper mesajlar verdi

ne alaka yav mantığa bak
komediler yükselmiş de yd yükselmezse tns ye güvenmezmiş yükselmesi için bi neden yok düşmezse şüphe ederim ben
Düşmesi için neden var mı?

Doksanların yükselmesi için ne neden vardı?

Düşmesi için neden var mı?

Doksanların yükselmesi için ne neden vardı?
rakiplerinin düşük alması veya düşmesi yeterli zaten yükselmesi için yd nin bu bölüm düşmesi lazım karagül coştu iyice medcezirde var