Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
40 yılda 1 girip anlıklara bakayım dedim girmez olaydım.Sbt resmen yanlı bu açık ve net. Yahu Trt'nin saçma dizisi 8 reytingi görmüş a/b'de. Ya Türk milleti gittikçe embesilce şeyler izlemeye başladı ya da adaletiyle ünlü(!) Trt dolandırıcının ağa babası.Ki bence ikinci ihtimal daha mantıklı.Trt efendi hem korkaklık yapıp Tns'ye gelemiyor hem de kafasına göre reyting şişiriyor.Hadi Seksenler iyil dizi reytinglerinin yüksel olması normal ama bu akşamki dizisi tamamen saçmalık.Zevkler ve renkler tartışılmaz diyeceksiniz ama neyin ne olduğu belli.Modlar da her gün Sbt sonuçlarını koymaya devam etsin tebrikler...
40 yılda 1 girip anlıklara bakayım dedim girmez olaydım.
Sbt resmen yanlı bu açık ve net. Yahu Trt'nin saçma dizisi 8 reytingi görmüş a/b'de. Ya Türk milleti gittikçe embesilce şeyler izlemeye başladı ya da adaletiyle ünlü(!) Trt dolandırıcının ağa babası.
Ki bence ikinci ihtimal daha mantıklı.
Trt efendi hem korkaklık yapıp Tns'ye gelemiyor hem de kafasına göre reyting şişiriyor.
Hadi Seksenler iyil dizi reytinglerinin yüksel olması normal ama bu akşamki dizisi tamamen saçmalık.
Zevkler ve renkler tartışılmaz diyeceksiniz ama neyin ne olduğu belli.
Modlar da her gün Sbt sonuçlarını koymaya devam etsin tebrikler...