Bitti Geniş Aile kitlesi oy kullanılması daha kötü olurBuraya 27 oy gelmiş, bir gruba ise 33. Bakalım buraya oy kullanılır mı artı 35 hatta ilk tur 40 geçen bir oylama oranı olmuştu ama ben 32 falan civarı bekliyorum.
Bitti Geniş Aile kitlesi oy kullanılması daha kötü olurBuraya 27 oy gelmiş, bir gruba ise 33. Bakalım buraya oy kullanılır mı artı 35 hatta ilk tur 40 geçen bir oylama oranı olmuştu ama ben 32 falan civarı bekliyorum.
Demet Evgar nedeni ile sandımGerekli de benim gibi
Ozan'a ayıp etmişsin
Abartmayın Demet'i o kadarDemet Evgar nedeni ile sandımMEnes konusunda haklı çıktım ama
O değilde @HeisenBerg senle hemfikir olamamış burda
Bakalım eski topraklar Yakamoz ve Besalet kimi oylayacak.Abartmayın Demet'i o kadar@MEnes Tolsto'ya göre çok daha objektifmiş
Orçun Geniş Aile izlemiyordu zaten şaşırmadım1E1K bakıyordu arada normal yani
İnşallah görmez özellikle BesaletBakalım eski topraklar Yakamoz ve Besalet kimi oylayacak.
2 grup çekişmeli, 2 grup garanti olmuş. Gece gelecek diğer 4 grupta durumları merak ediyorum. Dün gece çok geriden başlayan bir grup sabaha sağlam atak yapmış
Besalet kaçırmaz oylamalarıİnşallah görmez özellikle Besalet
@TolstoyevskiYoldaşım Mecnun,@MEnes Tols'a göre genellikle objektiftir.Duygusal değil, akılcıdır.
İyi de ben Türkmax dönemindeki ödülden bahsettim Star'a ve daha sonra FOX'a geçtiğini biliyorum.Sonrasında Star'a da geçmişti sanki
Ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım, sorun yok.Besalet kaçırmaz oylamalarıaksatmıyor sağolsun. Sevmiyor mu o?
------
@Tolstoyevskiseni harcadı hemen
Yeri gelir satar, yeri gelir arka çıkarım.Bu Sabarın olmazsa olmaz kuralıdır.Besalet kaçırmaz oylamalarıaksatmıyor sağolsun. Sevmiyor mu o?
------
@Tolstoyevskiseni harcadı hemen
Doğru, uzun zamandır Sabar grubu ve tayfası ile muhabbetler içinde olmadığım için unuttumYeri gelir satar, yeri gelir arka çıkarım.Bu Sabarın olmazsa olmaz kuralıdır.
Sattım derdimse düşünce olarak, başka anlamlar yüklemeyelim lütfenDoğru, uzun zamandır Sabar grubu ve tayfası ile muhabbetler içinde olmadığım için unuttum@MEnes
Yalnız beklemediğim bir tablo var. Çok heyecanlıRuh halim...
Ortağım, beni almaya gelmiş.Ruh halim...
Heyecanlı olmasını isteyen yokYalnız beklemediğim bir tablo var. Çok heyecanlı
Şarkıda güzelher nekadar hüzün barındırsa.
Bu sahne çok iyi
Her türlüOrtağım, beni almaya gelmiş.
Benim işime geliyor amaHeyecanlı olmasını isteyen yok
E zaten beni yeteri kadar tanıdığını biliyorduk, bu kadar zamana rağmen tanımasan problem olurdu...Seninle ilgili bir düşüncem vardı ve yanıltmadın beniyeteri kadar tanıyormuşum seni demek ki@xdragxx @Tolstoyevski biraz utanın
Senin favori dizilerin de can çekişir inşallah bu kadar kaos seviyorsanBenim işime geliyor amaetkinlik boyunca en ilgi gören grup oldu 😎
(dün içimde kaldı bu görsel)
Ekli dosyayı görüntüle 99287
Abartmayın Demet'i o kadar@MEnes Tolsto'ya göre çok daha objektifmiş
Orçun Geniş Aile izlemiyordu zaten şaşırmadım1E1K bakıyordu arada normal yani
Ben bu ortamdaki en objektif insanlardan biriyimdir şimdi, bunu beni tanıyan herkes bilir gibi...Yoldaşım Mecnun,@MEnes Tols'a göre genellikle objektiftir.Duygusal değil, akılcıdır.
Yaa yaa görüyor musun ne hale geldiğini... Koskoca SABARİST'ler birbirinden ne kadar ayrı düştü... Ayran da içmemiştik halbuki niye böyle oldu bilmiyorum...Doğru, uzun zamandır Sabar grubu ve tayfası ile muhabbetler içinde olmadığım için unuttum@MEnes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?