1 Kadın 1 Erkek Hangi Kanalla Anlaştı?

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,421
Puanı
911
[h=2]Emre Karayel ve Demet Evgar'ın iki kişilik sit-com'u Bir Kadın Bir Erkek dizisi Şike Operasyonu'nun kurbanı olmuştu.[/h]

Dizinin yayınlandığı Digitürk, şike skandalı sonrası futbol maçlarından beklediği geliri elde edemediği için dizinin yayınına son vermişti.

Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu, bugün köşesinde dizinin başka bir kanal ile anlaşma yaptığını ve böylece yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. O kanal ise Doğuş grubu tarafından kısa süre önce satın alınan Star TV.

Özellikle cinsellik konularında oldukça açık yaklaşımı ile bilinen dizinin Star TV gibi ulusal bir kanalda kendine nasıl bir yer bulacağı ise merakla bekleniyor.

Hayranları olan bir dizi.Ama Star tv'de tutunamayacaktır.

ben daha yayından kaldırıldıgı gun baska bir kanal ile anlasacagını soylemistim. cunku bu dizinin kitlesi var. ama star tv de de ne kadar kitle yapar bilinmez. ama yine soyle birsey var. maliyeti dusuk bir dizi oldugu icin pt1 de de yayınlanmicagı icin star tv yi kurtarıcaktır. artık bu dizinin de sikayet edenleri olucagı ıcın rtuk e allah sabır versin

Son düzenleme:
Birkaç bölümünü izlemiştim gerçekten güzel ve farklı bir dizi. +13 logosuyla PT2'de yayınlanır büyük ihtimal. Cinsellikle ilgili konuları da biraz azaltmaya çalışırlar

Sevindim bu transfere ve başarılı olur umarım.

Bu transfere öncelikli olarak sevindim. Kitlesi olan bir diziydi ve ulusal bir kanala geçmesi ile kitlesi iyice artacaktır ama reytingleri nasıl gider orası belli olmaz. Özel kanalda izleyemediğim bu diziyi, ulusal kanalda izleyebileceğim. Umarım iyi dizi olduğunu gösterir ve başarılı olur. Hayırlı olsun...

PT-2'de yayinlanir muhtemelen veya günlük dizi olarak ekrana yayinlanir.. Birinci seçenegi daha dogru buluyorum.

Digitürk'de olduğu için izlemediğim bir dizi. Diziyi izlemediğim için bilemiyorum. Ama Star TV'de tutunmasının zor olduğunu düşünüyorum

doğruysa iyi olur o zaman izlerim internetten biraz izlemiştim %100 pt2'ye koyarlar

Cengiz Semercioğlu yazısında bu bilgileri de paylaşmış...

Ocak ayından itibaren dizi Star'da yayınlanmaya başlayacak.<O😛</O😛

Saat 23.30'a koyacakmış Star yönetimi.<O😛</O😛
Star seyircisine o espriler uyar mı, senaristler aynı rahatlıkla seksi mevzuları ele alabilirler mi şüpheliyim...<O😛</O😛
Kanal yönetimi de aynı şekilde düşünmüş olmalı ki, geniş kapsamlı bir anlaşma yapmışlar. Star'da tutmazsa diziyi CNBC-e'ye kaydıracaklar. <O😛</O😛
Yani "Bir Kadın Bir Erkek" her koşulda yola devam edecek.<O😛</O😛
</STRONG>

iste budur ya. nasıl askı memnuda ki sevisme sahneleriyle türk televizyonu cag atladıysa, bu gibi dizilerlede bazı seyleri asabiliriz. heycanla bekliyorum

Bence Star'da şansı var, reklamları gayet başarılı.

Star'da tutmazsa CNBC-e'ye kaydırılma maddesi iyiymiş.

23.30 ise ilginç bir saat. Neden 23.00 değil de 23.30 acaba ? Merak ediyorum Star'ın yeni yayın akışını

Bence Star'da şansı var, reklamları gayet başarılı.
</o
</o
</o
</o

Star'da reklamları mı dönmeye başladı ?

ya zaten cok düşük maliyetli bir dizi oldugu icin hertürlü kalıcı olur. yani bence reyting sıkıntısı olmaz. ilk 3-4 share fazlasıyla yetrli olr

O kadar düşüğüne o saate katlanılmaz kanımca secquin ama Cnbc-e de ömrü uzun olur.