Konuya cevap cer

zaten bukadar çok kişiyle 9 kişiyle kavga etmesi onu halkın gözünden düşürdü halk ondan nefret etti bizim ailede , bukadar kişiyle kavga eden biri nekadar haklı olur ki hepsini yazamam şu an çıkmam lazım ama birkaçını yazayım

1. FATMAGÜLLE KAVGASI - kız (fatmagül) bi su oyununda topları alamadığı için yetişemedi ona bağırmaya başladı bura %100 fatmagül haklıydı ya kız yapamadı işte napsın ama duygu ona bağırmaya başladı oyundan sonra ben böyle birisini görmedim .

2. IRMAKLA KAVGASI - ırmakla bi defa tartıştı duygu boyama oyununda ırmağın yüzünü boyadı ve acun beyde duyguya dedi ırmağın yüzüne bakarmısın ve duygu yine bişeyler bağırmaya başladı , ırmakta sen niye böylesin sürekli herkesle kavga ediyosun bağırıyosun dedi , duyguda hadi ırmak işine bak işine bak dedi .

3. BENNUYLA KAVGASI - ya bennu nerdeyse 45 yaşına ve bi oyunda bakın sadece 1 oyunda kendini iyi hissetmedi bennu ben oynamak istemiyorum dedi duyguda hasta olsaydı doktor yanında olurdu dedi bu nasıl bişey ya sonrada 40 yaşındaysa survivora gelmeseydi dedi büyük saygısızlık o günden beri gözümden tamamen düştü

diğerlerini yazmaya vaktim yok bunlar yeter duygunun saygısızlığını , agresifliğini görmeye