HeisenBerg
Favori Üye
neyi zor
Hep bir beklenti içinde oluyor taraftar
neyi zor
Hep bir beklenti içinde oluyor taraftarBüyük baskı oluşuyor ister istemezVe menajerlik puanlarında da düşük puanlar alıyorsun. Ben FB'yi şampiyon yapsam çok fazla başarı sayılmayacaktı. Ama onun yerine atıyorum senin gibi Kayseri'yi alıp 3. veya 2. olsam bu daha büyük bir başarı olurdu bence
İngiltere ligi yapılacak büyük ihtimalle benim de kafamda birkaç takım var ilk sıraya koyacağım
Benim belli olmaz, lig uzun maraton 2 ay sürüyor yaklaşık okadar zamanım yok malesef zirvede bırakabilirim yaniBelkide ilk 20 gün oynar bırakırım belli olmaz.
Bir iki taktik ayarlıyorsun o kadar işte hacı
Ben ölümüne bağımlıyım hacıBeşiktaşı bu hale nasıl getirdim sanıyorsun
Bir iki taktik ayarlıyorsun o kadar işte hacı
Her hafta taktik mi değiştirdin yoksa
Okadarda değilAma son maçta büyük risk aldım, baktım üst üste 2 maç galibiyet yok çaktım değişikliği2-0 yendim o şekilde
Bende kazandığım maçın taktiğini koydum ama olmadı
diyorum ya aga oyunun 2.haftasında yapılan hata sonrasında olan oldu yoksa inan seni içerde kesin yenerdim
Senin taktiğin önüne set çektim son maçSen olmasan rakip olmazdı bana kimse gibi duruyorduSeninle sürekli uç uça gittik
Aynen4-4-2'yi iyi kırdınAslında 4-2-2-2 ile çıkmayı düşünüyordum da tırstım biraz
Benim diziliş o 22 haftalık seriden itibaren değişmedi hiç yani 13. haftadan itibaren aynıAlcantarayı takıma alarak hata ettim uyum sağlayamadı onu yedeklere alıp kuzmanovic'i koydum adam oynuyor fenaantremanlar gitmeden önce 100'dü ben onu 110 yapardımSeni yenmemde büyük etkisi varTek üzüntüm sadece Cenk'i 100 yapamadım kondisyonu yoktu son antremanda kondisyona soktum kondisyonu olsaydı yetenepe alıp onuda 100lerdim
Bende hep 4-2-3-1 oynadım sonra takım gol atamıyor diye değiştirdim sistemi
Kaan tebrikler bu arada.
Sen oyun kurdu olmuşsun.
Sağol, oyun kurdumuTotelde 8'de 3 gidiyorum8 turnuvadan 5'ini başkası almış demek oluyor buda
Toplamda en çok sen almadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?